duminică, 5 noiembrie 2017

Lemn, pietre, scoici .. si o oglinda.

Buna!
Astazi a fost o zi minunata! Am reusit chiar sa iesim la o scurta plimbare, eu, Mami si cu Buni. Abia cand am intrat in casa am realizat ca nu am facut nici macar o poza...
Si tot vorbind despre una, despre alta, mi-am amintit ca nu v-am povestit despre proiectele pe care le-a pregatit Ralu la Provocari Verzi - tema #57. 


Fotografiile cu pietre, lemn si scoici sunt opera mea... Sunt o parte din pietricelele si scoicile din colectia noastra. Lemnul este - brad. O bucatica dintr-o casuta... Candva poate ii voi da o forma sau cine stie. Oricum, pentru mine este foarte important. O bucata de scandura cu... ceva aparte.

Dar sa revin la oile noastre. Proiectul despre care va voi vorbi astazi este o oglinda. Ralu a refolosit o rama de lemn pe care a pictat-o si decorat-o cu pietre si scoici. Mie imi place enorm si ma bucur asa de mult de fiecare data cand Ralu mestereste ceva!

Candva o sa va povestesc si despre un colt de joaca de poveste pe care l-a amenajat singura-singurica. Dar pana atunci pe lista se afla celalalt proiect (de data asta fara pietre si scoici, doar cu lemn... si cu oglinda... hehehe).
Sa avem o saptamana minunata!!

ps: nu uitati de bucurii :).

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ce idee faina, rama decorata cu scoici! :)
Imi tot propun sa incep, din nou, cu astfel de proiecte dar... viata zice altfel. :)
Ziua buna sa iti fie! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana daaaa si culmea e ca a facut ambele proiecte cu oglinzi (mai este uul despre care voi vorbi in curand) acum, de cand cu micul N. Vorba aceea. Ce sa faca o mamica atunci cand are putin timp liber? Mai o decoratiune pentru casa, mai pune un tapet.. una alte.. de-astea :)).
Pupici

Trimiteți un comentariu