marți, 21 noiembrie 2017

- 15 LMA -

Acum cinsprezece ani o manuta de catelus ai intrat in viata mea. Si fiecare zi a avut sens de-atunci, chiar si de aproape cinci luni deja. M-am tot gandit, ca o egoista ce sunt... bun, bun si ce fac eu cu poza mea?
Si atunci mi-a venit ideea. Ma fotografiez frumos cu ultimul cadou lasat in dar: o cutie intreaga, doar a mea, cu zulufi creti din ultima tunsoare. Culmea... de pe 21 mai. 21... ce numar magic :P. Ziua ta... si nu numai. A dragutelor testoase, a lui Ra, a luiTati si a lui Buni.. 21.
Nu stiu unde-mi esti. Am cam inghetat azi cand am iesit afara. M-am intalnit cu Sasha si cand am strigat-o m-a privit putin si a plecat mai departe. Nu mai avea pe cine "vana"...
Am sa iti spun La multi ani! :) Sa ne fii mereu alaturi. 💖


Ps: In poze mai apar: doi canisi mici si pufosi de plus, doua fete de perna imprimate (super simpatice nu?) si un covoras in nuante de bleu. As fi vrut sa le vada si el - asa ca sunt prezente pe aici. Not handmade, but super cute.

Pe curand!!

ps2: Pagina este inca in lucru - nu am reusit sa o actualizez, lista cu articole este incompleta. Dar sper pana de Craciun sa reusesc sa o lansez :D

Actualizare - pozele noastre de la 10-11-12-13-14 ani, plus prima poza, din ziua cand ne-am cunoscut:



10 ani11 ani 12 ani 13 ani

0 comments :

Trimiteți un comentariu