joi, 6 august 2015

Sortuletului Micutei


Buna :)
Tema #34 "Sortulet" de pe Provocari Verzi a fost un prilej pentru mine sa scot masina de cusut si sa exersez. :))) Evident - e nevoie de ceva mai mult timp ca sa ma obisnuiesc si sa gasesc ritmul potrivit de lucru. Imi aminteste de orele de sofat - fiecare masina are ritmul ei si trebuie sa inveti sa il descoperi si sa devi oarecum una cu aceasta cand conduci / lucrezi.
Dar sa revin la sortulet:



Ideea mea era sa fac un sortulet cu doua fete. Modelul este inspirat din sortuletele japoneze. Mie mi se pare tare dragalas. Are sistem de prindere pe baza de capse si cate o decoratiune pe ambele fete in dreptul sistemului de prindere.
Pentru "fata" galben pai am ales sa asortez inimioare sidefate. Acestea sunt prinse pe breteluta in partea de jos :). 
Pentru varianta de material imprimat cu fluturasi si floricele am ales doua stelute verzi. Mi se pare foarte dragalas sortuletul indiferent de partea pe care este purtat. De jur imprejur am cusut si danteluta.

Papusica este crosetata - un model amigurumi creat de Beth Webber - Simple Amis. Nu am rezistat sa nu il incerc. Are si o surioara mai mare dar am sa va povestesc alta data despre ele mai multe. Ideea este ca le-am realizat pentru ca am vrut sa vad cum arata comparativ cu Ilenuta. Nu am renuntat la ideea de a crea o papusica pe care sa o donez. Si cred ca varianta aceasta de papusica este mult mai potrivita, prima fiind prea fragila in cazul in care si-o dorea un copilas :D. Dupa cm spuneam insa, despre acest lucru vom povesti la momentul potrivit... cand voi avea timp suficient sa lucrez papusele, din nou. 
 Revenind la sortulet - atat de mult mi-a placut rezultatul, incat am hotarat sa imi fac si eu un sort cu doua fete :P. Luni v-am aratat imagini cu el in lucru - abia astept sa termin din pregatirile in care sunt momentan "ancorata" si sa fac poze cu sortul la purtator:P. Sper sa reusesc performanta luna aceasta... hehehehe:P
Eu ma reintorc la pregatiri pentru iarna - azi sunt ocupata cu rosii ( Rosii la sticla si suc pentru ciorbe sau Suc de rosii - 2 variante ). Spre deosebire de retele despre care am povestit de data aceasta nu am pus ulei si am facut si trei sticle doar cu pulpa de rosie (fara samburi - a fost migalos dar ce bine arata si ce gust bun are preparatul - yum yum ;P). 

http://www.provocariverzi.ro/2015/08/tema-34-sortulet.html

Tema #34 "Sortulet" (1-25 august 23:55)

Va asteptam si pe voi cu sortulete pe Provocari Verzi :D!!!
Pe curand!!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu