sâmbătă, 1 august 2015

CalenDarul lunii august :D



Buna dimineata, August!!!
Dupa un iulie de foc... pare binevenita o racorire a vremii :). Am schimbat si grafica blogului si am pregatit de cu seara o noua fila de calendar. M-am trezit in sunetul ploii care se aude mai degraba pe asfalt in sunetul facut de rotile prea multor masini pentru ora 7 si se simte in aerul umed.... nori cat cuprinde. Bine, bine.. cativa norisori sunt foarte buni, dar ceata?:))).
Glumesc. Nu carecumva sa credeti ca sunt nemultumita de ceva - dar ma amuz - tocmai mi-am comandat niste slapi, sa-mi fi luat mai degraba ghetute? :)))))))
Cald - racoare -frig noi sa fim sanatosi :D! Si sa avem o luna august creativa si spornica - gem, gem, gem de caise si pruuuune [incantatie magica - vreau caise bune bune bune si pruuune:P  neaparat romanesti].... ah da si niste porumb fiert ar fi minunat.;)) Pana una alta, azi fac suc de rosii [de gradina]. Yum-yum!
Iata si calendarul care poate fi descarcat de aici: Calendar Copilarim luna august. Sper sa va infrumuseteze backgroundul la laptop/pc luna aceasta :). 
Cu drag
Ralu, Dodo si Rux

0 comments :

Trimiteți un comentariu