sâmbătă, 10 octombrie 2015

S.B. #03 "Ce fel de ştampilă eşti tu?"

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/

Le-am descoperit cand eram mica... si m-au fascinat de la prima intalnire. Stampilele! Despre ele vorbesc. Primele mele stampile aveau suport portocaliu, realizat din plastic. Cauciucul fusese modelat cu mare pricepere astfel incat, odata inmuiat in tus, pe hartie apareau animale si pasari exotice, sau ... de curte. Da, stiu - o combinatie "grozava"! Dar, se intelegeau de minune - trebuie sa ma credeti pe cuvant.

Colectia mea de stampile creative s-a marit considerabil in ultima perioada, pe unele dintre ele primindu-le cadou de la prieteni dragi :). Mai mult, in ultima perioada am creat sau folosit si stampile digitale - ideale pentru proiecte personalizate pentru ca pot fi modificate (forma, dimensiune etc) in functie de cum ne dorim sa arate imaginea finala.

*
Si totusi, revenind la perioada copilariei si a marilor descoperiri din "lumea stampilelor", exista altceva mai presus de stampila "creativa"- parafa, sau "regina stampilelor", "stampila suprema"... :)

"Voi avea si eu o stampila, cand voi fi mare", mi-am zis pe vremea cand visam sa devin medic.

Nu imi amintesc daca si sora mea isi dorea asa ceva cand era mica, cert este ca acum ea are stampila ei Colop Printer 40 personalizata :) !


 **

Tocmai mi s-a adresat o intrebare - provocare: "Ce fel de ștampilă  eşti tu?"

Cu siguranta mi-ar placea sa fiu deosebita! Sa pot fi de ajutor, sa dau dovada de creativitate, sa pot indeplini un vis, sau sa ajut pe cineva sa isi indeplineasca un vis... M-as inrudi probabil cu stampila aeriana, mereu la inaltime, ca forma si dimensiuni:




..... O secunda!! Dar, stampila aceasta seamana perfect cu o carte de vizita.... O carte de vizita mereu la indemana! Tocmai mi-a venit o idee!

***
Stiti ceva? Gata, imi fac stampila!


Mi-am ales o stampila din gama ecologica - Liquid Wood
Salut ideea folosirii gamei ecologice! 
Mi se pare foarte potrivita deoarece o voi personaliza pentru proiectul Provocari Verzi. Astfel, voi avea mereu la indemana cartea de vizita cu datele acestui proiect de suflet, prin care imi doresc (alaturi de sora mea si prietena noastra Oana) sa atrag atentia [folosind creativ principiul 3R (redu-recicleaza-refoloseste) ] catre importanta pe care colectarea selectiva o are asupra calitatii vietii noastre.
Imi va fi usor sa va invit sa ne vizitati si poate, cine stie, veti raspunde provocarilor creative cu proiecte interesante, inspirandu-i si pe altii sa ni se alature :).


Si asa va arata stampila mea! :)

***

Deci, ce fel de stampila sunt eu?.... 
Raspunsul este cartea de vizita a unui proiect creativ care tocmai a indeplint un vis din copilarie!

Tu ce fel de stampila esti / ai fi?

0 comments :

Trimiteți un comentariu