marți, 13 octombrie 2015

S.B. #04 " Hair-Files "

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/

Cand am citit pentru prima data enuntul probei cu numarul 4 m-am gandit automat la cateva filme foarte amuzante si ma pregatisem sa va povestesc cate ceva despre protagonistii care au infruntat cu mult curaj (sau nu ) epilarea cu ceara :)). Absolut intamplator, exact cand intentionam sa public articolul, am descoperit ca nu eram singura care isi amintise de secventele prezentate intr-unul dintre filmele respective. Din fericire,  am renuntat la ideea respectiva (pentru ca articolul meu urma sa fie publicat ulterior) si am evitat astfel posibile penalizari.
A trebuit sa imi modific radical articolul, asa ca am luat o mica pauza dulce... Si, ca sa fiu in ton - cum s-ar spune- cat de cat, cu tema, ce putea fi mai nimerit decat: fagure de miere.






*

Intamplarea despre care va povesteam m-a facut sa renunt si la ideea de a inventa cine stie ce peripetie care sa implice epilarea cu miere - cam toate au acelasi scenariu :). Deci ar fi fost foarte posibil sa mai existe o intamplare asemanatoare deja publicata si.. nu mi-as fi dorit asa ceva.
Si pentru ca nici intamplari reale deosebite nu am a va povesti (clasicele ceara prea incalzita / neincalzita suficient sau mai neplacutele intamplari de pe la vreun salon de infrumusetare - pe care le stiu din auzite), m-am gandit sa va relatez alte doua intamplari hazlii, de data aceasta, legate de epilare, dar nu cu ceara.

- print screen la o fotografie de pe internet, rezultat google search -

Prima intamplare hazlie s-a intamplat acum un "car" de ani, cand am vazut prima data cum arata un aparat de tortura. Se facea ca povesteam despre diverse modalitati de eliminare a parului nedorit ( nu ar fi mai simplu sa il redirectionam pe "nedorit" cumva pentru a ne imbogati de exemplu podoaba capilara? :D). Am discutat printre altele si despre ceara - care nu era prezentata tocmai prietenos, dar timpurile se schimba nu-i asa?:)
La un moment dat apare si o cutie in care se afla un aparat minune, care promitea multe lucruri frumoase, picioare fericite, floricele pe campii..... Pana cand l-am vazut! Un monstru cu un fel de "arc" rasucit care odata conectat la o sursa de curent alternativ scotea niste sunete infioratoare. Mie personal nu mi-a inspirat nimic prietenos si, din auzite, (nu am mai stat sa i se faca proba) nici nu era. Semana cu "alien"-ul din fotografia de mai sus... dar mai incolacit putin.
Cea de-a doua intamplare este ceva mai recenta, dintr-o excursie la mare. De data aceasta protagonist a fost un tub cu crema epilatoare care apartinea uneia dintre prietenle mele. Crema respectiva (cu musetel sau galbenele parca) a ajuns din greseala pe geanta mea de voiaj. Nu au avut de suferit nici crema, nici geanta! Dar, pot sa va garantez ca, in urma nefericitului incident, geanta a ramas fara pic de puf pe ea (lol). Evident... este posibil sa fi fost din cauza spalarii cu apa si sapun... si cu un burete mai abraziv, dar nu asta conteaza.
Probabil ca, daca am fi fost filmate, reactiile noastre ar fi devenit, cum este la moda acum... "virale". Chiar si asa, cel putin pentru mine, acesta a ramas un episod foarte amuzant din categoria hair files.

**

Intre timp, epilarea cu ceara a castigat teren si se poate realiza sigur si confortabil acasa. Este suficient sa ai (de exemplu) un Kit epilat Free cu Miere si problema cu indepartarea "nedoritului" se rezolva  simplu si eficient.


Oferta Total Pro Beauty este diversa. Motivul pentru care eu personal m-am oprit la acest kit (cel din fotografia de mai sus) este unul cat se poate de simplu: cartusele cu ceara naturala cu miere (sapte la numar). Tot din kit fac parte un Incalzitor ceara Free si 1 Pachet Hartie de epilat 100buc/set.
Cat de tare doare operatiunea? Probabil ca variaza foarte mult si in functie de fiecare persoana (ceea ce este normal) si, desigur, de la utilizare la utilizare pielea se obisnuieste si disconfortul initial (daca a existat) dispare. Sigur este o operatiune rapida (in comparatie cu celelalte variante); se folosesc produse naturale si rezultatul este pe masura asteptarilor. In plus, cred ca incalzitorul face o treaba minunata - oferind siguranta operatiunii. Astfel, peripetiile despre care probabil mai toti am auzit, pot fi evitate cu succes.

***

Mie cel putin, aparatul acesta mi-a starnit curiozitatea  ;)). Si dupa iarna care bate la usa... vine vara, asa ca iata, daca nu stiati despre aceasta alternativa, exista! :P

ps: Hair Files Bonus - mi-am mai amintit o intamplare haioasa pe care nu stiu cum de am uitat-o. Abia aparusera pe piata acele benzi cu ceara verde care functionau incalzindu-le intre maini si apoi erau aplicate pe piele si indepartate prin metoda "smulsului".. sau "smucitului". Ei bine... s-a intamplat ca cineva sa nu incalzeasca suficient benzile si sa ramana cu dungi verzi pe piele... cu indepartatul a fost mai greu :))). Ne-am amuzat pana la urma si am numit rezultatul "moda camuflaj". 
Dar cum spuneam.. timpurile se schimba :P.

0 comments :

Trimiteți un comentariu