duminică, 11 octombrie 2015

A treia paturica magica a lui Buni 05 (XXV)

 
Buna :)
A cincea saptamana de lucru deja - mai avem 2 petecute verzi si teoretic Buni a terminat lucrul la paturica. Sa vedem acum daca mai facem si fata de perna....  Avem un dreptunghi crem in plus - asa ca nu se stie ce povesti mai tricotam pe aici. Hihihi.

Toamna a ajuns aproape la jumatate! :) Toata ziua as "tese" povesti - toamna este asa placut sa visezi!!!Daca vreti sa vedeti ce a mai lucrat Buni puteti accesa urmatoarele link-uri:
*Prima paturica - realizata pentru Rha:
(in acest articol puteti gasi link-uri pentru a urmari si progresul din timpul lucrului)
*A doua paturica - realizata pentru Rux:
(in acest articol puteti gasi link-uri pentru a urmari si progresul din timpul lucrului)
*A treia paturica, in lucru:
Iata si colectia de linkuri in care puteti adauga progresul paturicilor voastre :). Aceasta va expira pe  17 octombrie  la 23:55.


Ne vedem pe 18 octombrie pentru a povesti din nou despre paturici si pentru o noua galerie gazduita pe inlinkz.:)
Pe curand!!

4 comments :

ina spunea... [Raspunde]

Ce minunății mai face și Buni a ta!!! Să-ți trăiască 1000 de ani, sa te bucure cu prezenta dumneaei și cu mâinile hărnicie care meșteresc asa lucruri frumoase.

ghemulet spunea... [Raspunde]

Vai dar sunteti absolut fantastice dragelor.deja a treia paturica terminata???Sunteti extrem de harnicute si de muncitoare...
Va felicit si va invidiez pentru frumusetile acestea pe care le creati si la care puneti atat de mult suflet.
O toamna frumoasa dragele mele.
va pup cu drag..

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina Iti multumesc tare mult pentru urare! Asa sa fie :)!

Este o scumpa Buni!! Si atat de mult ma bucur ca poate sa lucreze modelul acesta - vorba aceea, nu este o terapie mai buna decat cea prin care creezi si oferi iubire celor dragi :P.

Pupici :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet
Sa nu ma invidiezi... :))) sunt atat de obosita. Anul acesta numai intr-o fuga am tinut-o. Si imi lipsesc momentele acelea cand lucrezi linistit, fara sa fii mereu cu ochii pe ceas si sa te intrebi oare termin la timp?:p

A treia trebuie sa o terminam in timp util sa plece la destinatar :D. Apoi... om mai vedea noi ce mai pregatim. Cat timp lui Buni ii face bine terapia asta prin lucru - proiecte sunt :P. Hihih

Te pupam si noi cu drag si sa stii ca eu m-am rasfatat astazi din plin in vizita la tine pe blog. E atat de frumos la tine <3 :D!!

Trimiteți un comentariu