joi, 22 octombrie 2015

Fluturas Dragalas



... ce-ai zburat printre flori :).
Afara e toamna in toi si eu povestesc despre floricele si fluturi. Bine dar inca sunt destule floricele pe afara. Si-am vazut si un fluture... sau poate ca erau doi. :)

Astazi sarbatorim o saptamana de N mic si scump. Ei da... sa ne traiasca si sa fie sanatos:D. Si cuminte... sa o lase pe mami a lui sa se odihneasca :P. [ Cica seamana cu mine.... hahahahah].

Felicitarea este cusuta in tehnica string art. Am folosit ca baza un carton mai grosut - imi place atat culoarea cat si textura. Fluturasul este cusut pe o combinatie din doua coli imprimate, cu doua nuante de verde [hmmm la ata ma refer ].

Mie imi place tare mult modelul acesta - cu siguranta il voi mai lucra:P. Numai timp sa am... si ca veni vorba am fugit sa termin niste botosei pentru piciorute micute. Sper sa reusesc sa ma incadrez in timp. Hihihih.


Ps: M-am bucurat sa aflu ca felicitarea a fost indragita si .... era cat pe ce sa uit un amanunt. Decorul.. desigur:D. Am scos paturica pe care mi-a lucrat-o Buni  - special pentru poze. :)

0 comments :

Trimiteți un comentariu