sâmbătă, 24 octombrie 2015

S.B. #10 "Fericirea într-o cană"


http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/
Va indoiati ca exista? Sa ii spuneti asta Canii - va va contrazice chiar daca nu mai are pic de ceai in ea. Dar, sa va fac cunostinta:


Ea este partenera mea de ceai, de aproape 10 ani. Suntem, vorba aceea, nedespartite. Pana si noaptea se odihneste in camera mea - in cazul in care mi se face sete. 
Subiectele noastre preferate de discutie? Ceaiul si canile, desigur.

*
Astazi am luat-o alaturi, cu un ceai de galbenele aburind. Vrem sa vizitam Magazinul de cani


Ne place atmosfera - verdele fiind una dintre culorile noastre preferate. Printre "rafturi" cu cani, ne oprim pentru inceput sa vedem canile handmade. Eu deja am "ochit" o cana  pictata cu frunze de "ginko" - in ton cu vremea de afara. 
Sorb o gura de ceai cald si aud soptind:
Crezi ca nu am observat?....



Cani handmade pictate manual - Cana frunze de toamna

Mai sorb, amuzata, inca o gura de ceai. Nu, cana mea nu este geloasa. Din contra. Iubeste compania altor cani si ar avea ce sa isi povesteasca.
Imi plac frunzele de Ginkgo biloba. Avem la iesirea din bloc un astfel de copac si acum a inceput sa "ninga cu frunze". Ma duc cu gandul la Japonia  :). 
Canita aceasta este adorabila - are si infuzor (tot din ceramica) si capac.... Parca as incerca-o un pic, chiar acum!
Ne mai plimbam putin? Sopteste cana mea prin ceaiul aburind.



Cani handmade cu hainute crosetate - Cana pufoasa mov

Putin mai incolo ne oprim sa admiram hainuta crosetata in nuante de mov si cu un strop de alb, a unei canite din ceramica. 
Numai buna sa nu te arzi la degete cand vrei sa te incalzesti, nu e asa?
Imi place combinatia - am o slabiciune pentru mov :D. Si... evident cana mea stie acest lucru. Si mai stie ca imi plac mult hainutele crosetate pentru cani. 
Si se potriveste de minune cu noua ta paturica!
Eh da - chiar foarte bine.

Ne continuam plimbarea, savurand ceaiul, printre cani pictate sau imbracate in straie crosetate, dupa care ne indreptam catre raftul care adaposteste canile originale



Cani originale - Oita e pe camp

Oi, Rux... Oi! multe, multe.... Si uite au si floricele!!!
Eu sunt berbec. Ca zodie. Ok, uneori si in privinta comportamentului, se ma intampla, deh. :). Am doua canite cu zodiac in colectie (primite in dar).... dar trebuie sa recunosc ca aceasta este geniala. Pur si simplu are un efect de "gura pana la urechi". Plus doua oite pictate in interior.... Love Love Love it!!!
Si daca iti zic ca am vazut si vacute?
Ce? Poftim? Are si pereche? - Ce ochi de soim are canita mea. Sa va explic! Mie imi plac lucrusoarele personalizate cu oi! Surioarei mele,  in schimb, ii plac vacutele - stiti animatia Cow and Chicken :)))

Cani originale  - Vacuta e pe camp
Canile acestea sunt chiar de poveste :)). Iar numele lor... Oh, de cand le-am descoperit imi rasuna in urechi "Vacuta e pe camp, Vacuta e pe camp.. ura draguta mea vacuta e pe camp. Ea are o oita, ea are o oita... ura draguta mea, ea are o oita.".
Sunt perfecte pentru doua surori care copilaresc :D.
**
Ehhh... si ne-am mai plimbat putin, ne-am mai amintit - am mai ras, cantat si povestit. Iar la final, cand s-a terminat ceaiul, am condus canita la locul ei, langa perechea cocheta din imaginea de mai jos.
 

In timp ce ieseam din camera am auzit soptind:
- Astazi am fost intr-un magazin!
- Cum?? ... Imposibil. Nu este permis accesul canilor de companie in magazine!
- Este permis!! Magazinul de cani este online - asa ca m-am plimbat in voie. 
- Oau!! Data viitoare... sa ne iei si pe noi!
- Sigur ca da! Eu voi lua un ceai de galbenele, una dintre voi o cacao cu lapte si cealalta o cafea! Oricum vom mai merge - lui Rux i-a placut tare mult!
.......

Le-am lasat sa faca planuri. :D Si am plecat sa fac un ceai - asa ... pentru a umple o cana cu fericire, pe care sa o sorb apoi cu nesat.

0 comments :

Trimiteți un comentariu