marți, 6 octombrie 2015

S.B. #02 " Fii o Ileana Cosânzeana modernă! "

http://super-blog.eu/proba-1-o-mie-si-una-de-arome/

" Fii o Ileana Cosânzeana modernă! " ii sopti Zana Padurii Ilenutei.... si se pregatira sa plece la sezatoare, unde toti aveau sa le admire cositele blonde si... cu un Farmec aparte.


Nu va lasati pacaliti! Desi pare din fir de acril (despicat in 3 chiar), parul lor este cat se poate de natural. Desigur ca asa cosite au nevoie de ingrijire speciala. Doar cu produse românești de calitate, nu oricum!
Le-am propus sa incerce cu galbenus de ou, dar credeti ca m-au ascultat? Ele sunt la curent cu toate noutatile! Sunt moderne! Iar parul lor arata fenomenal, deci nu le pot contrazice.

*

In timp ce romancutele noastre cu cosite aurii, cos ii, impletesc de zor si se mai prind din cand in cand si in hora mare, pe alte meleaguri, o alta fetita cu codite - Anne - traieste o adevarata "drama" - are parul rosu.
Hmmm, ce este de facut!? Cu siguranta ca, negru daca i-ar fi parul, Anne s-ar simti mult mai bine, sau cel putin asa crede ea.
Se hotarasete sa remedieze aceasta problema si .... cumpara de la un vanzator ambulant o sticluta cu vopsea. La revedere rosu, bun venit negru. Sau... nu chiar. Rezultatul... este absolut dezastruos ["Rosu si Negru" au avut succes doar ca formatie, stiti voi!], asa ca Anne ajunge sa fie tunsa baieteste.



Ce pacat! Pe atunci nu exista  doctorul personal al părului tau – Farmec. Altfel Anne nu ar fi fost nevoita sa ia masuri drastice si ar fi avut in continuare un păr frumos și sănătos. Rosu...
Poate un sampon regenerant i-ar fi fost de folos dupa experienta prin care a trecut!

 **

Ce bine totusi ca nu s-a hotarat sa devina blonda... Va dati seama? Sa ramana cu suvite arse in mana???
Atunci ar fi avut probabil nevoie si de un șampon anti-cădere. Si, desigur, nu ar fi de unde sa il gaseasca. Nu vreau sa imi imaginez ce ar fi patit.

***
Din fericire acum se pare ca exista solutii mai putin extreme pentru diferite "accidente" din registrul "par distrus". Asadar ne tundem doar pentru ca asa dorim, nu din alte motive :P!

Pe curand!!




0 comments :

Trimiteți un comentariu