luni, 19 octombrie 2015

Masinuta Fermecata


Buna!!
In ultimul timp sunt intr-o continua alergatura. Ma fugaresc [singura, eu pe mine, ca sa nu fie loc de interpretari:D] sa termin la timp cateva proiecte ca sa le trimit catre N mic si scump
Era cat pe ce sa nu public un articol (pe care initial il programasem dar l-am gasit in draft) si mai am inca doua in aceeasi situatie. Ce spuneti? Somn...? Ce e acela .. hehehe. Glumesc desigur, mai si dorm.
Astazi m-am bucurat foarte tare pentru ca de mult voiam sa va arat cum s-au pregatit premiile pentru Concursul "Deseneaza Jucaria" @ Revista Atelierul. Am reusit sa redactez (in sfarsit) articolul din care veti afla cum a aparut masinuta magica desenata de Renata si cusuta de Oana (DulceaMeaCasa). Cat de curand posibil va urma si cealalta jucarie realizata ca premiu:).
Orice moment este potrivit pentru a realiza un mic dar din suflet, personalizat. Dar Sarbatorile de Iarna, care nu sunt foarte departe, parca ne imbie sa intram in ateliere si sa ne transforma in spirirdusi ghidusi si sa dam si noi o mana de ajutor Mosului cel bun.
Iata cum puteti realiza o jucarie 2D, interpretand un desen dar incercand sa va apropiati cat mai mult de original: -  Tutorial: Desenează jucăria – Mașinuța

0 comments :

Trimiteți un comentariu