vineri, 3 iulie 2015

Concurs "Deseneaza Jucaria" @ Revista Atelierul


Buna!!!
Am o veste foarte faina :D! Dupa o absenta cat se poate de motivata am revenit in redactia Revistei Atelierul :). Pentru a sarbatori am pregatit alaturi de colegele mele si invitata noastra Oana (DulceaMeaCasa) o provocare in ton cu tema verii in revista: jucariile copilariei. Dar iata despre ce este vorba:

Te provocăm să desenezi! Noi vom transforma în jucării două dintre desenele trimise de voi!
Iată regulamentul:
♥  Trimite-ne pe adresa de mail concurs@revista-atelierul.ro desenul realizat de tine sau copilaşul tău (scanat la o calitate cât mai bună sau fotografie clară). Scrie la subiectul mailului concurs desenează-ți jucăria.
  Fiecare participant poate înscrie un singur desen. Te sfătuim să adaugi în mail o descriere a desenului – chiar dacă nu ești foarte priceput la desen, o idee interesantă susținută de o descriere, are tot atâtea șanse să ne convingă ca și un desen foarte reușit.
♥  Perioada de înscrieri: 1-15 iulie.
Premii: Echipa Revistei Atelierul va alege două desene câștigătoare. Vom ține cont de originalitatea ideilor voastre.
  Câştigătorii vor fi anunţaţi în perioada 17-20 iulie, iar apoi vom intra în ateliere pentru a realiza cele două jucării.
Premiile vor fi expediate câtre câştigători de îndată ce vor fi gata, în prima jumătate a lunii august. Veţi putea citi despre ele în Revista Atelierul unde le vom prezenta sub forma unor tutoriale, unde vom documenta realizarea lor, pentru a vă inspira şi pe voi să vă transformaţi desenele în jucării.
Cele două desene câștigătoare vor fi transformate în jucării de către Oana (DulceaMeaCasă) şi Ruxandra (Copilărim).
Sper sa va placa provocarea noastra! Si sa ne provocati la randul vostru copilarind impreuna - si nu uitai, chiar daca nu veti fi unul dintre cei doi castigatori ai jucariilor veti avea posibilitatea sa va distrati creand imaginea jucariei pe care v-ati dori sa o vedeti realitate. In plus veti gasi inspiratie in tutorialele pe care le vom realiza (sau in cel deja prezentat pe site de colega mea Ema).
Va asteptam cu drag!
Bafta :D

2 comments :

AA spunea... [Raspunde]

Ne place foooarte mult provocarea, Selena cu siguranta ca va participa si ea!!!
Mult succes tuturor participantilor iar voua felicitari din inima pentru tot ceea ce faceti!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru ma bucur ca iti place :D!!
Ii dorim Selenei sa se distreze desenand:D. Cred ca va fi tare interesant sa isi deseneze jucaria;)
Si bafta!!

Trimiteți un comentariu