luni, 20 iulie 2015

"Fluturasul de bumbac"


Buna:)
Caldura mare dragi prieteni .... si astazi chiar asteptam un dus racoros. Chiar am avut momente de entuziasm cand cateva tunete ne-au pacalit pe seara cum ca ar veni o furtuna... Ne-am ales cu cateva adieri (binevenite de altfel) si... atat.
Astazi am sarbatorit doi ani de cand Rha si Christian s-au casatori! Sa fie sanatosi si fericiti si sa se iubeasca mereu :D.
Le-am pregatit si eu un dar: un album foto in care sa pastreze cateva poze dragi din acesti doi ani de zile.


Dar sa va povestesc cate ceva despre el. Am pornit de la ideea ca la doi ani de casatorie este nunta de bumbac - am ales astfel firul de bumbac pentru a decora albumul. Cum primul an este de nunta de hartie, am completat ideea proiectului alegand hartie (coli usor cartonate si carton pentru album.


Am cusut filele manual, printr-o metoda nou invatata de coasere a filelor. De aceea albumul ofera suficient loc pentru fotografii si este si rezistent. Are si o impletitura din fire - mi s-a parut mai interesant asa si chiar mai rezistent.
Colile din interior si de pe exteriorul copertilor sunt cartonate si au o nuanta placuta usor ... cred ca spre un unt mai gras asa:))).


Fluturasul brodat pe coperta din fata este lucrat in tehnica string art - promit sa va povestesc mai multe detalii despre acesta cat de curand!!
Am folosit 3 nuante: 2 de crem mai inchis si mai deschis si una de crem spre maro. Din pacate am lucrat cu draperiile trase - era atat de cald incat mi-a fost imposibil sa lucrez altfel. 

Am inscris albumul in concursul organizat in Clubul Designerilor de Bijuterii la Concurs "Bride 2015" (Album Foto Butterfly)

La multi ani R & Ch !!!! :*

0 comments :

Trimiteți un comentariu