marți, 28 iulie 2015

Atelierul Irinei - premii surpriza :D





In iunie am participat cu My Dino la un un concurs creativ organizatde Magic Activity. Dinozaurul simpatic a fost premiat si ieri am primit pachetelul surpriza din partea Irinei (Atelierul Irinei). Inauntrul era un mesaj scris de Irina insotit de multe figurine dragute din ipsos - gata pentru a putea fi pictate si transformate in proiecte :D.

Cand am vorbit cu Irina i-am spus ca imi plac mult mastile si mi-a trimis 8 :D. Sper sa reusesc sa dau "forma" proiectului la care ma gandesc de tare mult timp (de vreo cativa ani)! Sa imi tineti pumnii.
Supriza totala au fost cele trei tablouri / rame din imaginea de mai sus! Narcisele sunt florile mele preferate - cred ca si despre ele am vorbit dar tabloul a fost o surpriza. Cat despre celelalte doua sunt absolut adorabile. 2 papagali indragostiti - ca o calatorie exotica si coronita cu pasarele vesele - o calatorie intr-un peisaj de poveste cu poenita si o casuta mica si draguta. Si mie tare mult imi place sa calatoresc, chiar si virtual, sau prin intermediul imaginatiei.
Multumesc mult Irina!

Daca va doriti si voi figurine de ipsos pe Irina o gasiti aici: Atelierul Irinei. (pe facebook) sau pe blog aici.

0 comments :

Trimiteți un comentariu