joi, 16 iulie 2015

Palaria "Veselia"


Buna!
Luna aceasta la provocari verzi avem ca tema "palariile de soare". Cu aceasta ocazie mi-am facut cadou o palariuta crosetata din rafie, cu panglicute din satin si margelute satinate:D.



Primisem acum catva timp 5 metri de rafie colorata de la Rha (rosu-roz-portocaliu-galben si un crem) si 10 metri de a Alexandra (Ghemulet) - galben, crem deschis si crem inchis, portocaliu si verde. Mi-am luat croseta si am inceput sa lucrez. Vazusem un model dragut (dar nu stiam cu ce numar de croseta si nici ce dimensiuni avea rafia respectiva.... asadar o aventura in adevaratul sens al cuvantului).


Totusi... nu imi faceam foarte multe probleme... pentru ca aveam un ghem de rafie pastrat deoparte... din alte vremuri. Si dupa ce am reusit sa il asez intr-un singur fir (era ghemul facut in doua fire...) a fost pregatit pentru a ma ajuta sa finalizez proiectul.


Arata absolut minunata partea de jos, danntelata! Iar eu m-am amuzat foarte tare vaznd poza de mai sus... intamplarea face sa mai am una asemanatoare de pe la 3-4 ani :)))))).


Pe langa rafia de la Buni, am mai reciclat doua panglicute bleu de satin. La capete am prins margelute cu un aspect satinat :D.

Deja palariuta are "vechime" si o port cu drag ori de cate ori am ocazia. Am in plan si una cusuta - sper sa reusesc sa finalizez proietul vara aceasta hehe.
Abia astept sa vad voi ce proiecte pe tema "palarii de soare" aveti! De la palarii propriu-zise, create sau transformate... la decoratiuni si multa imaginarie, dar si joaca creativa :D!

http://www.provocariverzi.ro/2015/07/tema-33-palarii-de-soare.html

Tema #33 "Palarii de soare"(1-25 iulie 23:55)

0 comments :

Trimiteți un comentariu