marți, 7 septembrie 2010

Cow and Chicken

Republicat: Acest articol a fost publicat initial in data de 7 mai 2008, la 17:38 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari: generic
Autor: rha, publicat de rha.

Inspirata fiind de un comentariu a lui Edi, m-am decis sa scriu un post despre un desen care ma amuza super tare si care are o semnificatie aparte pentru mine. Asa ca, dedic acest post din tot sufletul to my Chicken :*


Cow and Chicken” a fost ideea lui David Feiss, si a pornit ca o poveste facuta pentru fiica lui. Feiss lucra cu Hanna Barbera inca din 1978.
Ulterior Feiss a transformat ideea intr-un desen mic pentru seria “What a Cartoon!”, si premiera "Cow and Chicken" ca si short cartoon a avut loc in 1995. Hanna Barbera a decis sa transforme Cow and Chicken intr-o serie animata. Premiera a avut loc pe 7 iulie 1997, iar desenul a rulat pana in 1999. Seria are 52 de episoade a cate 22 minute fiecare. Desenul a fost nominalizat la premiile Emmy de doua ori.

In desen este vorba despre o vaca pe nume Cow si fratele ei puiul, pe nume Chicken. Cei doi frati au parinti oameni, ale caror fete nu le vedem in niciun episod. In fiecare episod cei doi frati au de-a face cu Red Guy (un dracusor enervant tare), care le aduce numai belele.

Cow – are 7 ani si este sora lui Chicken. De obicei este considerata (in special de fratele ei) ca fiind infantila si prostuta. Alter ego-ul ei este Super Cow, o vaca puternica cu abilitatea de a zbura. Puterea ei se afla intr-o patura verde. Costumul este mov si are pe piept un logo asemanator cu cel a lui Super Man doar ca in locui lui S este un C. "¡Super Cow al rescate" este fraza cu care intra in scena de fiecare data Super Cow.

Chicken – are 11 ani. De obicei este foarte rau cu sora lui mai mica si chiar si cu restul familiei. In ciuda acestui lucru este foarte saritor mai ales cand Cow este in pericol si nu poate se sa transforme in SuperCow.

Torrent



Si nu uitati: "Mama had a chicken/Mama had a cow/Dad was proud/He didn't care how. " =))

0 comments :

Trimiteți un comentariu