vineri, 17 septembrie 2010

Johnny Bravo

Republicat: Acest articol a fost publicat initial in data de 6 mai 2008, la 11:44 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari: -

Autor: rha, publicat de rha.


Astazi e ziua mea… zi frumoaaaasa ca mine : )) Si eu am tresarit cand mi-a scris Ada mail cu titlul simbolic: "astazi e ziua ta". Apoi mi-am dat seama ca de fapt este ziua mea sa postez… hehehe.
Soo… pentru inceput o sa va scriu despre un tip "macho" pe nume :

Johnny Bravo
Produs de: Hanna-Barbera
"Johnny Bravo" este o serie animata americana creata de Van Partible. A avut premiera in 26 martie 1995 pe Cartoon Network.
Initial a aparut in doua clipuri animate create pentru premiera mondiala a Cartoon Network, si este unul dintre cele cateva caractere caruia i s-a facut o serie animata.

Johnny Bravo este povestea unui barbat musculos care se considera ca fiind darul dat de divinitate pentru toate femeile de pe pamant. Din pacate pentru Johnny toata lumea il considera ca fiind un narcisist, baiatul mamicii… sau: big muscles no brain! Este mereu in cautarea unei iubite dar orice ar face o da in bara iar si iar si... iar.
Orasul in care locuieste Johnny Bravo este denumit dupa al doilea prenume a lui Elvis Presley: Aron… asta si pentru ca personajul desenului este creat dupa marele Elvis. De asemenea se mai spune si ca minunata lui “freza” este inspirata dupa pieptanatura lui Brad Pitt din filmul Johhny Suede.


Recunosc, eu ma uitam la acest desen si ma amuza super tare cat de "tantalau" era Johnny si mereu ma intrebam oare cand si daca o sa isi gaseasca si el o iubita... :)) Oare si-a gasit?

0 comments :

Trimiteți un comentariu