sâmbătă, 18 septembrie 2010

Tom & Jerry -Mucho Mouse

Republicat: Acest articol a aparut in data de 12 iulie 2008, la 13:40 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari: video
Autor: baby.rux, publicat de baby.rux.



Mucho Mouse a aparut in 1957 si a fost regizat si produs de William Hanna si Joseph Barbera.
Animatia: Lewis Marshall, Kenneth Muse, Bill Schipek, Jack Carr, Ken Southworth si Herman Cohen
Muzica: Scott Bradley
Trivia: Prima aparitie a lui Meathead. Actiunea se petrece in Madrid, Spania- probabil de aici si inceputul, in care muzica are accente ale muzicii spaniole. Este unul dintre putinele desene in care si Tom si Jerry vorbesc.
Rezumat:
Jerry este El Magnifico - imposibil de a fi prins. El isi face aparitia in scena in pasi de dans, muzica fiindu-i asigurata chiar de Meathead - un motan roscat, care canta la chitara. Degeaba stapana motanului bate din picior cerandu-i acestuia sa prinda soarecele!! Raspunsul vine simplu: " Pe El Magnifico, nu il poti prinde"! Stapana insa ii spune motanului roscat ca il astepta pe Tom - care urmeaza sa vina tocmai din America. Cu siguranta acesta il va prinde pe Jerry, doar este campion olimpic si chiar mondial la prins soareci.
Si iata ca apare si Tom, vorbind o spaniola stricata, ajutat de un dictionar, sau ghid de conversatii. El incearca tot posibilul sa il prinda pe Jerry, dar cand se intoarce stapana il gaseste alaturi de Meathead rezemati de canapea si cantand la chitara. De ce veti afla urmarind desenul :) !


Tom & Jerry - Mucho Mouse

0 comments :

Trimiteți un comentariu