sâmbătă, 15 decembrie 2018

#15. Descopar Renii lui Mos Craciun!


Buna!!
🎅 - nu au reni emoticons 😔. Eh asta e. Poate vor baga si mai multe fete nostime pe platforma la blogger. Pana atunci sa mai descoperim impreuna o fila de calendar!
V-am povestit despre o carticica tare draguta acum cateva zile. Iata ca a venit randul celei de-a doua din serie (inca nu am gasit-o pe cea care imi lipseste, asa ca mai mult ca sigur micul N le va descoperi sub bradut doar pe acesta trei!).



Trebuie sa recunosc ca dragalasul de Kouki a fost foarte cumintel si m-a lasat sa filmez aceste scurte clipuri. E un scump si un dragut (si tocmai ce am implinit doua luni de cand este alaturi de noi, pe 13 - sa va uitati ca hainuta dragalasa i-a facut Buni!! :P)
Va pup!!
(ps: articolele vor aparea probabil cam haotic, asta este - dar important este ca vor aparea de indata ce voi reusi eu sa le finalizez - mai o poza, mai un filmulet editat).

 
Ziua 15 in Calendarele Advent 2010-2018 💗:





Linkuri directe:
 
⛄⛄
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

⛄⛄⛄

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

A-ha! Acesta era motivul pentru care nu intelegeam cum de am sarit asa de multe articole! :)) Recuperez acum!
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana daaaa.. si sunt super super happy pt ca in sfarsit sunt la zi - acum am verificat si ultima restanta, de la ziua lui K de pe 13.
mai ca as dansa de fericire... hahahah merg sa ii fac lui Kouki mancarica de pranz. Ca e gata si supica, s-a facut si carnita :D. hihi
Pup!!

Trimiteți un comentariu