luni, 31 decembrie 2018

Unboxing: Cadoul supriza de la Ralu.


Buna!
Iata-ne ajunsi si la ultima zi din an! Ultimele zile au fost (culmea) extrem de obositoare pentru mine... Mult, mult prea mult smog. Efectiv ma doare fiecare celula cand incerc sa respir si... se pare ca azi nu va fi o exceptie. 
In aceeasi ordine de idei... De ce pocnitori (sau fumigene)? De ce, mai fratilor? Hai la artificii inteleg, dar astealalte, de ce? Ce bucurie aduc? Niciuna! Zgomot, fum, rani.. sperieturi. Mie nu imi sugereaza nici o bucurie ci, mai degraga asediu. Razboi. Punct. Grow up! Vreti galagie de sarbatori? Pai, iata ceva traditional: buhaiul... Ah, nu stiti ce e ala? Google it.

Si intr-un astfel de "context" mohorat, sambata dimineata ma uitam la pachetelul primit vineri seara, care statea cuminte in camera. Si m-am gandit.. ce ar fi sa descopar impreuna cu prietenii mei ce se afla in el? N-am sa va pacalesc. Am desfacut hartia atunci si am zarit ceva.. "rosu" inauntru, dar nu am tras cu ochiul si, azi pe la pranz, in sfarsit, am reusit sa iau telefonul, pe renul cel rosu cu clopotei (cam curios din fire) si sa filmez:



Multumesc draga Ralu pentru surpriza 💖! Mi-a facut ziua aceasta muuuult mai frumoasa si am acum, datorita tie, si un prieten elf rosu, care imi impodobeste camera si ma va insoti in luna ianuarie .... cand voi reusi sa mai fac cate un "vlogging" (lol) - adica filmulet. 
Iata si o fotografie de grup 😊:


Ralu are un canal culinar delicios pe youtube. Printre retele delicioase se gasesc si foarte mult informatii interesante si utile in playlistul cu minutul de sanatate. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, va puteti convinge singuri.
Si, pentru ca am primit un servet asa de dragut pentru bucatarie, voi incerca in anul ce vine sa fac si un filmulet ... in bucutarie, sau ceva de genul :).

Ei bine, ma gatesc cu bratarile prieteniei, pregatesc decorul, si ma indrept spre... nu, nu spre petrecerea de Revelion, ci spre "studioul 2" (lol) in care urmeaza sa inregistrez ultimul episod din TpT din acest an. Si apoi urmeaza momentul youtube... si ..vine si Revelionul (bine ar fi sa ma gaseasca dormind, sau citind... sau  ceva de gen. 
Va pup si va doresc si voua cat mai multe mici si mari momente de bucurie!!

2 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Nu puteam să trec mai departe și să nu te compătimesc și să-mi exprim și eu nemulțumirea pentru ceea ce ai zis despre tâmpeniile de petarde..Eu am sperat că le vor interzice cu desăvârșire, dar se pare că au luat amploare și mai mult, trist că au inventat altele mai tari și mai periculoase pentru mediu, oameni și animale..Am o vecină care mergeau în grup și un inconștient a aruncat o petardă mare la grupul de fete și a aterizat petarda chiar după gâtul fetei, pe după geacă și a ajuns la piele și a ajuns la spital cu arsură urâtă pe spate, că de haine nu mai vorbesc.. Nu mai vorbesc de alte nebunii, auzisem că se amuză legand de coada pisicii sau a câinilor câte o petardă și astfel chinuie și sperie bietele animale pentru aș satisface mirajul distractiei..
Încă trăim într-o lume nebună, nebună, nebună..știi tu filmul ăla de prin anii 60 și..
Îți Doresc un An 2019 mai liniștit, cu mai puține fumuri și Multe Dorințe neîmplinite să se Împlinească..
Multă Sănătate și Pace Tuturor !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rof Power Brickets A trecut... (oarecum ca inca se mai aud pocnituri pe alocuri). pahare si sticle sparte, ramasite de la pocnitori (ca niste cartuse goale... )
Dar a fost relativ liber si linistit la plimbarea de dimineata.

Nu imi mai amintesc filmul (de fapt nu stiu daca -am vazut cand eram f mica, sau doar am auzit mereu vorbindu-se de elm sau am vazut secvente) dar mi-e conoscut :D.

Din pacate un astfel de comportament lipsit de responsabilitate pune in pericol vietile celordin jur. Si mai rau este ca cei implicati nu realizeaza cefac si daca se intampla accidente nefericite se gandesc ca ... "au avut ghinion" ..
Nimeni nu spune sa nu ne distram, dar, totusi!

Multumesc mult pentru urari! Un an nou minunat!! Cu bucurii!! :)

Trimiteți un comentariu