luni, 24 decembrie 2018

#24. In Ajun, bradutul nostru impodobit!


Bine v-am regasit dragii mei!
Iata-ne ajunsi si la momentul impodobirii bradutului virtual Copilarim. Al noulea 🎄. Wow.... Cum trece timpul.
Am rugat-o pe Rukkusu sa ma ajute si a venit alaturi de o mititica dragalasa. Au luat bradutul pompom realizat anul trecut si ne-am pus pe treaba.


Eu am pregatit ornamentele facute de voi si domnisoarele le-au aranjat frumusel in bradut. Micaela a pregatit o Craciunica minunata (pe care am facut-o tablou). Carmen a creat o decoratiune dragalasa in spiritul Craciunului Verde si cu putina magie aurie. Adriana si Selena au adus magie cu decoratiuni naturale din lemn de Paulownia si nuci. Gnomul fermecat al DaNuTzEi s-a cocotat sugubat, langa steluta din varful bradului. Un bradut magic realizat de Stef Rof s-a agatat aproape transparent de o crenguta a bradutului nostru. Nu puteau lipsi omul de zapada (din // de sticla) creat de Pompilia si cel mai norocos Mos Craciun magic pe care l-am vazut, migalit de Diana.
Va multumesc muuuult!


Am reusit sa trimit si felicitarile virtuale personalizate si diplomele pentru concurs. Yuppy!!! Fotografia folosita la felicitare este de la Craciunul 2016. Anul trecut am avut doar o coronita de brad si anul acesta .. vom mai vedea. Deocamdata am impodobit bradutul virtual, alaturi de voi! Ce ma bucur 🎉!!!


Ne revedem maine, in prima zi de Craciun, cu un altfel de colind pe care l-am vazut datorita prietenei mele Roxu, pe facebook, cu ceva dulce si cu urari de bine!!


 
Ziua 24 in Calendarele Advent 2010-2018 💗:





Linkuri directe:
 
⛄⛄
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

⛄⛄⛄

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

14 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce draguuuut!
Craciun fericit, draga Rux si Multi Ani fericiti!
... Si spor la japoneza! :D
Pupici! <3

Ciprian Enciu spunea... [Raspunde]

Frumos ce am văzut....un Crăciun fericit 😁

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu ;))). Ma bucur mult ca iti place :D. Iti multumesc mult pentru urari!!! O da... si abia astept sa reiau japoneza - iar am facut o pauza lunga.
Pupici!! <3
Sarbatori fericite cu multa sanatate :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ciprian Enciu Multumesc mult!!! Sarbatori fericite cu multa sanatate!! ma bucur mult ca ti-a placut bradutul virtual:)

Diana spunea... [Raspunde]

"O, brad frumos, o, brad frumos / Cu cetina tot verde!" :)
Tare-i dragalas bradutul - el, ca bradut-pompon, dar si impodobit cu drag!
Craciun fericit, Rux, alaturi de cei dragi (cu doua si patru picioare - de data aceasta nu le-am uitat pe Ralu si Peta; Kouki se subintelege)! <3

AA spunea... [Raspunde]

Foarte dragut! :)))
Craciun fericit draga mea!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana <3 hehe. Am tot vazut crengute pe brad pe afara (rupte) dar m-am temut sa le iau sa nu zica umea ca le-am rupt. Chiar era ieri seara (duminica seara adica) o greanga de brad argintiu superba pe jos :(.
Pana una alta, bine ca e pompom-ul nostru virtual :P. Craciunul in suflet. Si ma bucur ca am putut sa il petrecem impreuna si aici, in coltisorul acesta de pe net :).
Pupici cu drag din partea gastii (Ralu si Peta tocmai servesc masa de mar, Kouki ar cam vrea sa doarma, asa ca ma grabesc sa ii fac pe plac. Doar e Craciun.
Sarbatori cu sanatate si bucurii sa avem
Imbratisari :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru :D Daca nu l-am putut desena, am improvizat (am incercat dar imi trebuia foarte mult timp fara tableta baletand cu degetele pe touch pad hahaha)
Te pup si iti doresc Sarbatori cu sanatate si bucurii!!! :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

Craciun fericit, Rux draga si sa ne reîntâlnim sa împodobim bradul virtual si anul viitor, sanatoase si bucuroase! La multi ani, draga mea!
Minunata rubrica initiata de tine aici. Promit ca pentru la anul sa fiu mai activa, sa avem mai multe podoabe pentru bradut.
Pupici. Noapte magica! ... se aud colindatorii, este noaptea de Ajun <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Craciun Fericit !!! 🎄
Ce urare minunata!!! Doamne Ajuta! Asa sa fie!la anul va fi un bradut si mai special... cu numarul 10 pe... tricou? Ok. Pe acele sale tot verzi :D.
La multi ani!!

Vai dar ai fost suuuuper activa - am vazut ce Advent minunat ai avut <3. Dar ar fi si mai frumos ca in luna decembrie, la anul, sa avem si mai mult timp pentru noi si, implicit, si pentru putina joaca <3.
Imbratisari cu drag!!! :*

.✿*E LENA*✿. spunea... [Raspunde]

Crăciun fericit,Rux!
La mulți ani și sărbători fericite!

copilarim spunea... [Raspunde]

@.✿*E LENA*✿. Craciun fericit cu sanatate si bucurii :*!!!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Craciun fericit !!!!!!!
Minunat bradut si minunate dragalicile <3
Pupici si imbratisari :))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh Craciun Fericit draga mea <3!!! Ma bucurca ne-ai fost alaturi si in acest an!!! Te imbratisez cu drag :*!!!!

Trimiteți un comentariu