luni, 8 februarie 2016

Sortuletul meu cu doua fete


Buuuuuna!!
Nu am reusit sa va arat pana acum (desi pozele le am de foooarte mult timp) colectia mea de sosete tricotate, primite in dar de la mama sotului lui Rha. Sunt mare fan :D.  Nici azi nu vi le arat, dar datorita unei perechi mi-am reamintit ca am la indemana pozele cu sortuletul realizat pentru Tema #34 "Sortulet" de pe Provocari Verzi.
Perechea aceea de sosete s-a subtiat si ... aveam 2 optiuni: sa o desfac si sa recuperez firul, sau sa o tes. A treia (si anume sa o arunc) a picat din start. Firul e foarte fain si arata foarte bine. Si cum le desfaceam eu am avut intentia sa pun ghemuletul in buzunarul de sort (pe care azi nu il aveam) si uite asa am zis sa va povestesc despre el.

Daca ati urmarit activitatea noastra de pe provocari verzi de anul trecut, probabil ca ati vazut fotografia facuta in timpul lucrului. Cand am facut pozele pentru tema mai aveam de finalizat buzunarele si de cusut danntela. Dar nu am mai inlocuit fotografia :P.
Am realizat sortul din doua camasi pe care le aveam ca amintire de la unul dintre bunicii mei (:P). Materialul este foarte frumos - din bumbac, retro. Modelul sortului este de inspiratie japoneza - imi plac tare tare mult genul acesta de lucrusoare dragalase si practice.
Pe o parte este albastru, pe cealalta parte este roz. Si pe ambele are buzunare (bune de tot cand ai de lucru :D) si dantela asortata [ pe care am primit-o in dar de la doamna care locuieste cu un etaj mai jos si care lucreaza foarte frumoos :D].


Initial voiam sa ii fac un fel de pliu la gat (pe ambele parti) dar cand am adaugat panglica eram asa de grabita sa termin incat am uitat. :))) Un singur lucru - acum trebuie sa stau dreapta. Ceea ce e foarte bine. Hahahaha!
Si cam atata despre sortulet - il ador :D.
P.S. Este acelasi model ca aici - Sortuletului Micutei - dar pe masura mea si este cusut la umeri.

5 comments :

copilarim spunea... [Raspunde]

@Luiza ma bucur tare mult ca iti place :D!! Imi doream mult un astfel de sortulet - imi place modelul, e atat de dragalas.
Cred ca il voi folosi mai mult cand lucrez decat cand gatesc .. hmmm, sau poate il iau cu mine cand fac prajiturele :D. uite ce idee buna! Si il voi purta pe roz atunci :P.
Iti multumesc mult :)!

Anonim spunea... [Raspunde]

Ce idee interesantă. Poți să-l porți și ca pe un mic sarafan, nu? :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@alexandrone asa este! In Japonnia, mai ales copilasii au acest gen de sortulet, care este ca un fel de sarafan:D.
Hehehe!

Simona spunea... [Raspunde]

Cât e de drăguț! Mie îmi place partea albastră!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona pe albastru l-am purtat mai ales cand am lucrat la paturici - imi era tare la indemana sa pun in buzunaras diferite lucrusoare de care aveam nevoie:P.


Cine stie... poate la una din bucuriile de peste ani s-o nimeri si un sortulet :D!

Trimiteți un comentariu