joi, 11 februarie 2016

Bucurii de februarie

Buna!!
Pentru ca imi place sa impart bucurie (atat cat pot, dar din toata inima)am lansat o noua provocare - lunara: Bucurii de peste an.
Iata ce aveti de facut pentru a participa! Scrieti despre bucuriile pe care le faceti cuiva drag, sau chiar voua, in luna februarie (puteti alege daca vreti sa realizati un singur articol pentru toate bucuriile, sau mai multe articole - pentru fiecare bucurie cate unul).
Le inscrieti in colectia de mai jos, iar la finalul lunii broscuta  va alege un castigator care va primi in dar o bucurie pregatita cu drag de mine. In februarie  - o decoratiune inimoara foc si gheata
Despre ce fel de bucurii sa scrieti, va intrebati poate? Hmm de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
Va puteti inscrie in perioada: 11 - 28 februarie 2016 (23:55) 






Asteptam cu entuziasm sa vedem cum arata bucuriile lunii februarie!!

*Premiul nu este cel din imaginea folosita la inceputul concursului, dar va fi inspirat de catre aceasta. Mi-am propus sa ma inspir din diferite creatii prezentate pe blog de-a lungul timpului, dar fiecare premiu va fi unicat, special creat pentru Bucuriile de peste an. *

4 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Daca facem mai multe bucurii,le punem toate intr-o postare?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Cum vrei tu si cum iti este mai usor. Daca vrei sa le pui pe toate la un loc va intra cu o singura sansa in tragerea la sorti, daca vrei sa le pui individual - vor fi mai multe sanse :P. Asta e singura diferenta:D. Eu abia astept sa le vad <3!!
Pupici!

Gianina spunea... [Raspunde]

Ok,am inteles....pai ar cam trebui sa ma apuc de treaba(a se citi de postat) ca e o luna plina.<3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Hihi!! Ce bine <3!! Abia astept sa ma bucur de bucurii.. :P

Trimiteți un comentariu