duminică, 28 februarie 2016

Inimioara Inimoasa


Buna!
Stiu ca saptamana trecuta am zis ca duminicile vor reveni animtiei, dar astazi voi face o exceptie. Pentru ca maine vom afla catre cine va pleca "bucuria de februarie" si aceasta este o inimioara, m-am gandit ca as putea sa va arat o alta inimioara, una speciala, despre care nu am reusit sa va scriu pana acum.

Pozele acestea sunt facut exact acum doi ani. Si inimioara este ultimul dar pe care i l-am facut bunicului meu, pentru aniversarea a celor 90 de ani . 

Este o inimioara facuta din fetru - foarte moale. Marginea este realizata cu morisca mea (snur tricotin) - la fel si "bratara impletita in doua culori.
Desigur, are si un rol decorativ, are si semnificatia iubirii, dar are si inca ceva - putea fi folosit pe post de pernuta pe care sa se odihneasca mainile bunicului, ca o imbratisare.

Nu vreau sa fie un articol trist. Nu cred ca bunicului meu i-ar fi placut. De fapt datorita lui (sunt sigura) in acel an am gasit puterea de a redescoperi fericirea adevarata. Sunt sigura. 
Acesta a fost modul meu de a fi alaturi de el pana la sfarsit, chiar daca nu in persoana, fizic, acolo. Prin inimioara pe care i-am trimis-o si care i-a fost alaturi.

Deci da.. azi se implinesc 2 ani de la ultima zi de nastere sarbatorita.... :).
In alta ordine de idei, va primit sa va arat candva ce minunatii de sculpturi facea bunicul meu - ca doar am avut de unde mosteni dragul de lucru de mana (toti din familie au avut drag de asa ceva si au si "mesterit" in timpul liber cate ceva ;P). Poate candva am sa fac si eu o sculptura mica, mica - am incercat in pluta dar nu a mers.. hehe.
Pe curand!

3 comments :

copilarim spunea... [Raspunde]

@Luiza iti multumesc mult pentru gandurile bune!!:)
Cel mai mult m-am bucurat ca darul meu a putut fi folositor si am putut sa fiu prin el... alaturi :).

Gianina spunea... [Raspunde]

Stiu ce inseamna sa-ti pierzi bunicul(al meu era unicul,doar din partea mea mamei) si stiu ce inseamna si dorul.De la bunicul meu eu am mostenit culoarea ochilor si darul de a povesti.:D
Poate,intr-o buna zi,vei pune mana pe dalti adevarate...cine stie ce talente mai ascunzi.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina draga mea iti multumesc mult pentru gandurile bune:).
Am un set pe care l-a folosit bunicul meu :). Mi-ar placea sa incerc.
Bunicii sunt minunati! Nu-i asa? :)
Te imbratisez!!

Trimiteți un comentariu