luni, 29 februarie 2016

Inimioara de Bucurie


Buna!!
Iata-ne si in ultima zi de februarie (ne mai vedem cu iarna in decembrie!). Inimioara de Bucurie va saluta cu fata ei imaculata, ca zapada, pe care un ultim fulgusor s-a asternut in asteptarea primaverii.
Care Primavara, nu se lasa prea mult asteptata - Soarele mangaie capetele tematoare ale floricelelor si a mugurasilor si cu totii prind curaj sa ii zambeasca inapoi, inflorind in toata splendoarea.

Iata ca am incheiat si colectia bucuriilor de februarie. Sper sa ne mai dezghetam pe parcurs :D. Stiti voi vorba aceea "Cu o floare nu se face primavara" - dar cu mai multe, cu siguranta. Tot asa si eu sper! Cu fiecare bucurie pe care o impartim cu ceilalti vom atrage tot mai multe :).

Inimioara pe care am creat-o pentru a calatori si a duce cu ea multa bucurie, este lucrata din fetru si brodata cu fir de bumbac si margelute. Are si un mic snurulet in culorile Martisorului. Si e lucrata cu multa dragoste.
Asa cum spuneam si cu alta ocazie, m-am inspirat dintr-o decoratiune pe care am creat-o mai demult:

Am renuntat la dantela si am facut inimioara din fetru mai maricica. Am cusut de data aceasta cu punct ascuns si in loc de broderia cu foc stilizat, am folosit margelute tubulare pentru a sugera un soare/ floare/ foc.. :D. Mie imi place tare mult si am lucrat-o cu mare drag.

Si inimioara va calatori catre: 

Ne vedem luna viitoare, pe 11, pentru o noua colectie de bucurii - de data aceasta, bucurii de martie.

0 comments :

Trimiteți un comentariu