luni, 18 aprilie 2016

vALLuntar

  vALLuntar
O initiativa a Editurii ALL care mie personal mi-a placut foarte mult. Am participat in perioada 2012 -2013. O experienta inedita datorita careia am descoperit carti interesante [atat cele pe care le-am primit spre recenzie, cat si cateva despre care am citit pe blogurile altor vALLuntari] si am cunoscut oameni frumosi.
Tot Editura ALL ne-a propus si provocarea Cartii Calatoare. Si aceasta aventura a fost interesanta, dar nici acum nu stiu pe unde a ajuns cartea. :))) La un moment dat i s-a pierdut urma.



Intre 2012-2013 am luat parte la o provocare literara extraordinar de frumoasa. vALLuntar a fost o initiativa pe sufletul meu. :)
Am scris despre carti pe care le-am ales si primit pentru recenzie, dar si despre carti pe care le aveam deja in biblioteca personala. Mi-am imbogatit "colectia" de carti si am participat cu entuziasm la aventura Cartii Calatoare.
Puteti accesa articolele din colectia de mai jos, sau din lista de la finalul articolului. Momentan evenimentul este finalizat, dar poate pe viitor va fi reluat, mi-ar placea sa mai particip, mai ales ca, pe langa invitatia la lectura, a fost insotit si de initiative laudabile: volutariat alaturi de copilasi, sau plantare de copacei.







Articole:

0 comments :

Trimiteți un comentariu