vineri, 29 aprilie 2016

Ce sa fie? Ce sa fie?



Hei, Hei!! Top, Top!!!
Va povesteam eu ieri cum imi place sa "ma complic". Sa va povestesc... toata luna am zis ca fac un iepuras cusut. Nu oricum - din sosete. Dar.... am ramas cu "buza umflata", pentru ca Mami (furnizorul meu principal de materie prima.. haha) nu mi-a gasit ce imi trebuia. Bine ca i-a gasit micului N o duzina :D.
Si atunci (adica miercuri) m-am gandit... ce sa fac??? Parca nu mai aveam chef de cusut... dar, deloc (se numeste si timp liber, dar trecem peste).  Ce-ar fi sa crosetez?
Si m-am apucat eu azi de dimi sa fac iepuras... Asta dupa ce am cautat in disperare (si degeaba) modelul dupa care am facut eu iepurasii simpatici din anii trecuti (cei veseli de aici). Si da-i si cauta prin toate caietele si agendele... NIMIC. Nu imi vine sa cred ca nu am facut eu nici macar o notita... :((((.
Dupa ce am lucrat jumatate... am desfacut. Ca stai ca mi-a venit alta idee...
Nah... maine e 30. Nu va asteptati sa apara iepurasul ca inca nu-i. Am pregatit insa articolul in draft.... doar doar. 
Ne vedem in mai cu update la bucurii. Am pus in draft din nou si bucuria din martie - vreau sa modific ceva la agenda pentru ca era prea serioasa asa :D.
Abia astept sa vina Pastele!!! Cateva zile de liniste si pace si aer curat. Am eu asa sentimentul asta ;)).
Si parca vad ca in Saptamana Luminata o sa am idei si chef de lucru... pffff. Dar mi-am pus intentionat toate ustensilele intr-o cutie si peste ea am asezat cateva lucruri ca sa nu ma tenteze (de parca as avea timp... pe cine pacalesc :P).
Ehhh dar pana la "Rux revine in forta cu ce a mai lucrat in atelier" mai am multe de povestit (mai bifez din restante :D). Si promit sa desenez ceva dragalas pentru Duminica :D. 
Pe curand!!


0 comments :

Trimiteți un comentariu