joi, 28 aprilie 2016

Cum coasem un iepuras?


Buna!!!
Imi faceam eu planuri ca.. "ce o sa mai fac" si "ce o sa mai dreg" inainte de Paste!! Si cum o sa intorc eu casa pe dos si pe fata..... 
Am spalat, am calcat.... (vorba aceea "am asudat"). Am alergat - parca nu se vede nimic, zau asa. Abia am reusit sa mai misc un creion din cutie afara si imediat inapoi, inauntru, pentru ca aveam de mers la plimbare cu Dodo, de vorbit pe net cu micul N, care se pregateste de primul dintisor si cum ne vedem, cum radem cu gura pana la urechi unul la celalalt, eu ii cant, el ma vrajeste... si cam asta ar fi dragilor.
M-am hotarat in sfarsit si ce iepuras de bucurie sa fac. Tarziuuuuuu dar ce sa-i fac? Mi-am pregatit si materialele si maine vreau sa il lucrez (ma rog, cat oi reusi sa fac din el... cred ca imi place sa ma complic mereu... dar va povestesc mai multe maine).
Pana una alta, acum doi ani am realizat un tutorial pentru editia online de Paste a Revistei Atelierul.  Si acolo am povestit cum se pot realiza iepurasi din fetru. Luati de va inspirati, zic!  :)


Aici gasiti editiile online ale revistei, pline cu informatii interesante, tutoriale si alte articule dragute, asa ca pentru suflet: Revista Atelierul Online.


0 comments :

Trimiteți un comentariu