marți, 5 ianuarie 2021

Chiar au trecut... sarbatorile?

Numai mie mi se pare ca totul se misca foarte pe repede inainte? Eh... nevermind, am oricum sarbatorile pe stil vechi..

Bunaaaa! :)

Afara ploua linistit,
Ninsoare nu am pomenit!
Iar o dorinta s-a-mplinit...
Iar bradu-i inca-mpodobit.

Pe cand rescriam anul trecut, in decembrie articolele lipsa din calendarul de 2019, cele pe care le regaseam in ciorna (apropo - mai am cateva ciorne de pe care e neaparat nevoie sa sterg praful :), am revazut si reascultat un colind foarte simpatic: Sia - Santa's Coming For Us. Si cum ma tot jucam eu pe reface, mi-ar fi placut sa bage ceva fragmentel si de acolo (asa cum au facut la celalalt colind, v-am aratat traznaia aici: Cum ar fi, daca as fi? Bonus: Kouki.). Ei bine, pe principiul.. ai grija ce iti doresti ca poate primesti / patesti... s-a intamplat ca prin ajun de An Nou, sa apara un fragmentel. Si a trebuit sa profit, doar nu era sa il ratez:


Nu stiu cum vi se pare voua, dar mie imi place mult cum a iesit ;). A fost asa, un fel de cadou extra. Si... ok, daca la Craciun, inca mai pot sarbatori (si chiar o voi face) pe stil vechi... parca Anul Nou imi ajunge o data ( nu de alta, dar sa nu le vina idei sa faca iar mult zgomot si fum, pentru nimic... brrrr). Asa ca, bonus, hai sa ne amuzam un pic, alaturi de preferatii mei, ABBA...... in fine:



Cam asta dragii mei. Voi ce mai faceti? Ce mai povestiti? V-ati intrati in ritm? V-ati facut planuri? Ati ales cuvantul anului? Vreun tablou inspirational ceva? Un wishlist, poate?

Eu una.... incerc sa imi fac un plan coerent prin care sa "atac" problema haosului de pe aici, de prin proiecte. Mi-am propus ca pana la primavara sa reusesc sa imi intru in ritm, sa reiau studiul la japoneza si ... poate reusim sa ne si vedem. Ar fi minunat.

Intre timp, ma straduiesc sa pastrez un echilibru intre ce trebuie sa fac, ce e necesar sa fac, ce imi doresc sa fac :)))). 

Va pup! Pe maine! :)

ps: Ador imaginea pe care am colorat-o. Mi se pare asa de frumoasa! Voua?

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

M-am amuzat cu tine in varianta "Abba masculina"! :))
Plansa colorata imi place si mie - "aduce" cu tine fata din imagine.

Planuri?! 😂 Cuvant de ordine?! Liste?! N-am avut niciodata asa ceva la inceput de an. Mai fac liste pentru cumparaturi - cam degeaba; tot ajung acasa fara macar un produs de pe lista, pentru ca uit, nu pentru ca ar fi ceva ce se gaseste greu). In ritm sunt: ritmul e... niciun ritm sau... unul haotic.

Ziua frumoasa sa iti fie, draga Rux! 😘

Lavinia Dance spunea... [Raspunde]

Și mie îmi place ABBA și mai ales cântecul lor cu an nou fericit. Anunță-mă și pe mine cum merge treaba cu acel echilibru între ce trebuie să faci, ce e necesar să faci și ce îți dorești să faci, eu încă mă chinui să îl găsesc. Te referi la imaginea de la început de articol? E chiar superbă.

Suzana spunea... [Raspunde]

Cred ca anul acesta sunt un pic defazata! :)Planurile sunt mai mult in cap...Iar cuvantul anului a ramas acelasi de circa si ceva!
Multumesc pentru auditie, draga Rux!
Sincer, nu prea astept mare lucru de la acest an. Noroc cu blogaritul. Si las timpul sa curga peste toate ideile care le simt zvarcolindu-se! :) Pupici si un an dupa dorinta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana asa-i? :))))))) si pe mine. De aceea am si salvat-o - am zis sa radem impreuna, ca rasul face bine!

Serios? Hmmm Poate intr-alta dimensiune... Cine stie :D. Mi-ar placea sa arat asa :D.

Cuvinte cred ca am ales de cateva ori (parca asa imi amintesc, de o data stiu sigur). Wishlist mi-am facut in 2017... ca sa fiu sincera, nu am mai incercat dupa aceea. Nu mi-a mai.... ars. desi mi s-au indeplinit din dorinte, nu zic nu. Dar stii tu ... 2017.

Hahaha ce tare a fost partea cu ritmul. ;))

Daca stau si ma gandesc bine, a fost frumoasa pana la urma :).Am mancat binisor.... :)))))))) si am gasit ce imi trebuia pentru urmatoarele weekenduri la blog (acum mai trebuie sa ma pot si concentra.

Pupici cu drag <3!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Lavinia Dance este un cantec nemuritor (si de cate ori il asculti iti poti imagina ca dai timpul inapoi si esti in anii 80 - sa mai spune cineva ca nu exista masina timpului :P).

Teoretic, echilibrul exista, dar... cred ca stii vorba aceea neaosa: "practica ne omoara" :)). Probabil daca ar fi un pic de bunavointa din partea tuturor si am actiona gandindu-ne si la altii (cum fac de exemplu asiaticii) - atucni am reusi sa gasim echilibru. Sustinandu-ne, nu imbrancindu-ne. Colaborand, nu intr-o competitie pe viata si pe moarte.
Da...probabil cam pe acolo e secretul.

Da - la imaginea de la inceput. Este un programel pentru telefon care iti permite sa colorezi, o evadare la indemana, ca tot avem telefoanele lipite de mana in ultimul timp. :))

:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana facem un club! Si eu ma simt la fel - nu reusesc sa gasesc "frecventa". Ma bruiaza ... mai multe/i.. :)))

Imi tot imblanzesc rabdarea, invat sa fiu mai intelegatoare cu mine (si nu prea imi iese - eram obisnuita ca atunci cand promit ceva sa ma tin de cuvant si sa fiu parolista.. intai a trebuit sa renunt la acest lucru in offline, din motive care nu depindeau de mine, acum s-a extins chestia asta si in sfera de activitati). Probabil ca este o lectie pe care trebuie sa o invat. Totusi, nesuferita treaba :)).

Mi-a facut placere. Data viitoare ar trebui sa incerc sa pastrez imaginile si sa interpretez piesa. hahahahahaha:)))).

Oh... inca ceva comun (facem club, ce mai). Si eu am acelasi sentiment. Nici eu nu ma astept la mare lucru (in fine, exceptand un miracol ca sa imi aduc papusile de la sora mea acasa... hahahahahaha). Ba mint. Am o singura dorinta: SANATATE. Iar asta e probabil cea mai mare asteptare pe care o pot avea..

Pup cu drag si imbratisari :*

Trimiteți un comentariu