joi, 28 ianuarie 2021

Bunatati - 2020 -


2020 - a fost un an in care nu prea am apucat sa scriu pe blog. Noroc cu provocarea din toamna si, mai apoi, cu Advent Calendarul din decembrie. Am reusit sa va povestesc despre doua dintre descoperirile acestui an: niste picotele cu faina de orez integrala si kurtosul la tava. Despre saratelele (sau betele, cum le spun eu) cu branza si smantana, ei bine ele sunt veterane..
Anul trecut am incercat insa mult mai multe retete. M-am bucurat cel mai mult cand am facut galuste de aur. Chiar - poate cand fac data viitoare, reusesc sa scriu si ceva impresii. Si poze (chiar nu oi avea deloc?) sper sa pot sa fac.
Acum stau si ma intreb daca am scris pana acum pe blog despre prajitura cu bezea (care are cacao in ea) si cu gem de corcoduse. stiu sigur ca am "scapat" poze pe blog (de Paste intr-un an). Ah.. si anul trecut am incercat sa fac o tentativa de Ascota, de ziua mea. Din ce am avut in casa. :))) Trebuie sa caut sa vad daca am vreo poza. Arata teribil, dar a fost buna. :)
Si am mai facut doua torturi mici mici, de zilele parintilor. Dar, evident, despre toate acestea, nu am apucat sa si scriu. Va las insa, mai jos, cele trei file pe care am reusit sa le completez.

Articole:
O aniversare pusă în scenă cu ajutorul Băcăniei Tei.
18 ani
Calendar Advent Un Kurtos la Tava va rog!

 

Este un articol relativ scurt, asa ca imi mai permit un gand, in ton. Voiam azi sa scriu despre ceva dulce - niste bombonele cu mesaj. A fost o provocare extra-concurs la SuperBlog, dar, dupa "enspe" curse cu fulger si bucsa prin telefon, plus cateva joculete pe care a trebuit sa le comentez, mi s-a scurtcircuitat logica si nu reusesc sa scriu doua vorbe (de aceea ma ajut de articolul acesta retrospectiv despre mancare - stiti voi, iubirea trece prin stomac... :P si sper sa va distrag atentia cu ceva bunatati . haha).  

Asadar, nu particip la nici un concurs si nici nu este vorba de o reclama, dar am zis sa va arat cum m-am jucat eu si am creat un mesaj dulce. Pentru Buni l-am creat. Sau, mai corect, cu gandul la ea. Inca nu stiu daca ii si comand minunea asta - pentru ca ma streseaza destul de tare curieratul (cel putin in cazul unora, daca Doamne Fereste iti da laptele in foc si nu raspunzi fix in secundica aceea la tel, te pomenesti ca ti se zice sa mergi dupa pachet la sediu - si va dati seama ca numai de asta nu imi arde acum). Voi ati incercat vreun sortiment de la Chocolissimo? :)

 

Pentru mai multe articole in tema, retete si fotografii, vizitati pagina 🍏Bunatati🍏 din meniul principal al blogului :).

 

 

 

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Bune-bune! 😊 In memorie voi avea, un timp, prajitura cu bezea.
N-am idee daca am incercat vreun sortiment de la Chocolissimo - de cumparat, nu mi-am cumparat, iar ceea ce primesc termin repede, fara sa citesc pe ambalaj. 😊
Spor la ce faci tu acolo! Pupici! ❤️

(imi place cum iti sta cu parul lung si despletit) 😊

Ella spunea... [Raspunde]

Vai Rux, ce ti-a crescut parul ... si te-ai mai si "împlinit" un pic sau mi se pare mie?
Cred ca din cauza bunatatilor! LOL
Muah! 😊 Pupicios! 😘😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana voi incerca sa ii aduc reteta pe blog cat mai curand. :D
Hmmm, ma intreb daca are gustul ciocolatii belgiene autentice. Am mancat in copilarie trufe sub forma de caluti de mare si alte vietati de gen.. nu se comparau deloc cu ce e prin comert. Dar erau facute local, in Brugges. Le primisem cadou de la niste prieteni.

Merci mult! Supravietuiesc :)))

(va trebui sa il las iar sa creasca :P - aici eram in rolul unui personaj din familia Sabi :P)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella aparentele astea :P
Parul acela e foarte lung, foarte bogat si foarte .... peruca :))). Eram in rolul unui personaj pentru o proba la concursul creativ. M-am gandit sa profit si sa probez peruca - alta ocazie nu prea avusem.
Despre implinit nici vorba. Sunt inca mult sub 40 :)))). Iar o iluzie, binevenita in cazul acesta :D.
Oricum, eu nu m-am ingrasat niciodata de la bunatati. Asa ca daca as putea as manca si o tava o data, de praji. Dar momentan nu ma pot bucura decat sa le fac. :) :P
Pup cu drag <3!!!!

Trimiteți un comentariu