- carne tocata de vita (am avut cam 320 g)
- o ceapa tocata marunt
- cam 2 linguri de pasta de tomate
- un ardei gras verde tocat si el
- usturoi (am pus 2 catei.. si este usturoi romanesc :D)
- sare, piper
- o cutie de rosii in sos
- o lingura de sos Worcester
- chifle albe
Am calit ceapa, usturoiul si carnea - pana cand si-a schimbat culoare si a inceput sa se desfaca.
Am adaugat apoi: rosiile taiate marunt - cu sos cu tot, ardeiul gras, pasta de tomate si lingura de sos Worcester.
Am lasat sa fiarta acoperit, la foc potrivit - sau la temperatura potrivita :)) Eu aici nu am foc, pentru ca plita este electrica... Daca scade sosul se mai adauga putina apa. Cand e aproape gata se potriveste de sare si piper. Se mai lasa sa fiarba cateva minute, timp in care se taie chiflele in doua, eu le-am pus cu partea taiata in sus in cuptor - cu grilul incins in prealabil - pana s-au rumenit. Si gata! Scoti chiflele din cuptor, pui pe ele sosul de carne si mananci :))
POFTA BUNA!!
3 comments :
Incerc si eu reteta, dar dupa post. Ghici ce ascult acum?!
Ahh.. ma bucur mult ca iti place:D!!
Nici eu nu am incercat reteta;)). Surioara mea!
(in cazul ca nu stiati ce asculta Adriana - We have all the time in the world - o piesa superba:D)
Trimiteți un comentariu