luni, 2 decembrie 2013

A.C. "Pe ulita, iarna"

Buna!
Scriu a doua fila din Calendarul Advent din acest an alaturi de Dodo. V-am povestit deja despre Campania Handmade pentru suflet de catel- produse de vanzare!

Iata ce am donat eu (in afara de ce am redirectionat din expozitia de suflet a Provocarilor Verzi):

Setul este format din trei suporturi in forma de rotund - numai bune sa fie folosite pentru canite cu ceai fierbinte in ele. Sau ce vreti voi ;))
Le-am lucrat cu mult drag - si combinatia cromatica aleasa m-a dus cu gandul la rotocoalele create in zapada in urma jocului cu bulgari si cum mi-a venit in minte imaginea copiilor din Iarna pe Ulita am inscris-o in concursul pe aceasta tema organizat pe Cdb: Concurs tematic:"Iarna pe uliţă" 21 octombrie-8 decembrie

Detaliu din timpul lucrului - cand erau gata doar doua dintre cele trei suporturi - suporturile nu sunt egale ca dimensiune, datorita diferentei dintre cele doua fire de acril folosite (care fire teoretic ar trebui sa fie la fel, dar nu sunt:D - ceea ce mie mi-a convenit de minune, imi place cum iese lucrul cand combin dimensiuni diferite:D).
Le puteti comanda de aici: Set suporturi Iarna pe Ulita, urmand acesti pasi:
Cumparatorul interesat de produs va lua legatura cu artizanul pe email anuntandu-l ca doreste sa cumpere obiectul ales si furnizand adresa de livrare. Va plati creatia in contul Fundatiei-     RO03 INGB 0000 9999 0166 4407 – deschis la ING, sucursala Titulescu, titular Adina Ruse. Imediat ce plata va fi confirmata, Fundatia va  anunta artizanul printr-un email ca plata a fost facuta (cumparatorul trebuie sa mentioneze in ordinul de plata ca a efectuat plata pentru creatia persoanei cu numele X) si acesta va trimite pachetul catre cumparator (atentie! taxele postale trebuie sa fie suportate de catre artizan).
Toti cateii ii puteti vedea pe contul de Facebook al Fundatiei (Asociatia pentru siguranta mediului si a animalelor), adica https://www.facebook.com/jurnalul.unuivoluntar.7

 
Atat eu, cat si Dodo va multumim pentru ca ati citit informatiile despre catelusi. Poate ati gasit si ceva care va place (din expozitia organizata de Oana - Creashop). Sau ati dat mai departe informatia, multumim!!

Va asteptam pana pe 5 decembrie (23:55) sa pregatim straiele Bradutei pentru Craciun! ;)

 

0 comments :

Trimiteți un comentariu