sâmbătă, 16 decembrie 2023

Bradul Advent 16: Figurine Craciunistice prind culoare.


Ei hai ca am reusit! De cand le pusesem eu gand la aceste figurine (de cand le-am primit 🤣😅 desigur). Unele sunt din premiul de anul trecut (initial voiam sa pictez cu baietii, dar  stiti ca s-au intamplat lucruri anul acesta si planurile mi-au cam fost date peste cap) si celelalte de acum. Multumesc Mihaelei (MNiko). Am pus intentionat la activitati acest proiect pentru ca stiam ca asa e cam singura modalitate de a ma apropia de ele :))). In plus m-am gandit ca s-ar putea sa ii placa lui Buni !


Pentru inceput.... Rukkusu a primit o rochita noua :))) - dar despre asta, alta data. A tinut insa mortis sa faca vreo doua poze, in caz ca nu veti observa oricum, in celelate... Mda... ce sa fac. I-am indeplinit dorinta.


Sa revenim la figurinele noastre. Am uitat sa fac poze figurinelor inainte de a imi exercita fenomenalul talent (ha ha ha). Oricum, Bradutul cel mare si sacul lui Mos Craciun au fost in premiul primit pentru participarea la Adventul Fotografit de anul trecut. 
Am inaungurat niste guase pastelate (care sunt chiar ok), din acrilicele mele (laute acum muuult timp - dar nu prea folosite) am utilizat doar rosu. Si am mai folosit creioanele acuarela. Pensula era chiar de la acel set.


Am inceput si eu cu ce era mai... mare. Adica bradutul primit data trecuta. La cat am putut sa ma incrunt incercand sa vad ce e de pictat (colorat) cred ca am facut vreo doua trei santuri noi... :))))  Pe frunte.

î
Ah da, pentru detalii am mai folosit si cateva markere permanente (un maro auriu, un auriu, un gri, un negru, un verde si un alb).


Dupa cum se poate vedea si in imaginile acestea doua (desavarsite) cam cu aceste obiecte am jonglat (pe la final, la bardul cel mic.. am pus si lupa in actiune ca era prea de tot...😅🤣).


Pe masura ce mai terminam cate ceva, adaugam in decorul pregatit de Risu si Rukkusu. Si incet incet am reusit sa le termin, figurina cu figurina - in tot timpul am sporovait ca vorba aceea, sunt multi tasking :))). Nu prea am avut spor azi in activitatile cu Buni. poate a fost si vremea de asemenea masura - abia imi tin ochii deschisi si tare greu m-am putut concentra. Dar sa las imaginile sa vedeti si voi cam in ce fel s-au derulat lucrurile:







Si... asa arata echipa completa. Imi plac tare mult culorile pastelate. :) Ma bucur ca nu prea am folosit culori tari - ideea e ca la cat de mici sunt amanuntele.. sigur s-ar fi vazut urat. 
Cat despre fundalul alb ... sa vedeti - ii luasem Micului N inainte sa se nasca, niste pampersi din material. Pentru ei i-am luat aceste chestii din bambus sau dintr-un material gen fleece. Asta e varianta gen fleece. Nu i-a purtat niciodata ca .. pampersi (no comment.. yucks). Dar, acum cand dupa ce a cazut Buni, le-m scos din cutie ca sa ii pun sub calcaie, sub cot - sa evitam escare si alte cele. Si pe una care a stat mai mult langa mana dreapta (sa nu se loveasca de marginea patului) am luat-o eu acum sa mai fac cate o poza... arata frumos nu? :)


Mi-ar placea sa gasesc material de genul sa imi iau ca atare.. Hmm.. Dar e bine si asa. Si.. si-am incalecat pe o sa si v-am spus povestea asa :)).

Pe mai tarziu !

4 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Ți-au ieșit foarte frumoase figurinele. Am văzut brăduțul la celălat articol, dar l-am recunoscut. E adevărat, am privit mai mult fetele.
Asa-i că figurina roșie, penultima în rând ai gândit-o ca pe o vază? La fel am făcut și eu la început. Abia după vreo 5-6 ani m-am prins că e sacul lui Moș Crăciun. Mă tot întrebam mereu ce treabă are o vază în matrița cu Moșul.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko initial ma intrebam ce o fi cu punga aia - dar imi amintesc ca a fost discutia cu vaza :))))
Insa acum cand le-am luat iar la mana si cautam sa vad ce e in setul de data trecuta, am vazut petecul .. :)) Nu stiu de ce automat m-am gandit la sacul mosului. ca vorba aia.. nu e musai sa fie peticit.
Dar cu lupa mai... cu lupa m-am uitat de ex la cizma... aia e o floare in dreapta ? :)))))
Pupici cu drag!!

ps: sunt super faine. daca ai stii de cand vreau eu sa colorez asa ceva :)))🤗

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Îmi plac culorile pastelate pe miniaturi. Și să nu uit: tare chic Rukkusu in rochița de Crăciun!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso :D R iti multumeste :)
Pastelurile acestea sunt chiar frumoase. Ma bucur ca mi le-am luat :) si vad ca le tolerez. Ce bine! :D
Pup

Trimiteți un comentariu