Episodul 70de la Miercurea fara cuvinte
Cand "marul" devine briosa. Reteta pe blog Briose cu mere, in Revista Atelierul Savuros – “Brioşe cu mere”.
Timp, timp pentru tine!
Indrazneste sa visezi, sa te joci, sa creezi, sa copilaresti!! :)
*
Acest proiect este dedicat celor care iubesc si pretuiesc copilaria si nu renunta la copilul din ei.
Va multumim pentru vizita!
Daca gasiti "inspiratie" pe blog va rugam sa nu uitati sa precizati sursa.
Incurajati acest lucru - nu este nimic rau sa fii inspirat de cineva, este in schimb foarte urat si josnic sa furi.
Copilarim | Image and Design Copyright © 2010-2018
24 comments :
Mmmm! Ce apetisante! Sunt convins că s-au epuizat imediat.
Happy Ww! :-)
Fotografiile mele pentru mircurea tăcută sunt aici:
Să ai o noapte liniștită !
Ce minunatii gustoase! :))
Happy WW!
yummy
Bun, bun!
Ma duc dupa reteta, ca nu rezist!
ce pofta imi este! astazi înca nu am mancat decat... doua cafele ;)
Sper ca mai târziu, intr-o alta postare , ne vei prezenta reteta :) Te pup
Happy WW! :)
Ce bine arata! Mi-am adus aminte de niste coltunasi pe care ii facea bunica...
mmmm....
Imi seamana a branzoaice :) Bravo bucatarului !
Mi-ai facut o poftaaaa!
@alexandrone chiar asa a fost:)!
Happy WW!! :)
@Liviu Bimbea Multumesc frumos ! Le-am admirat :D
@Minnie Happy WW:)! Si eu ma bucur ca le-am descoperit <3!
@Maria :D
@Silvia si eu repet "figura" ori de cate ori am ocazia. :)
Si maine se iveste o ocazie:)).
@CARMEN Sunt chiar doua "tuturiale" la finalul articolului:P. Unul aici pe blog si altul realizat pentru revista (cred ca diferenta e la cantitatea de zahar in aluat. o data am pus 1 lingura si o data 2).
La cele cu branza compozitia avea branza de vaci :P si atat. (nu am avut atunci nici smantana .. nici unt ca sa fac pasca asa ca am incercat sa vedem cum ies si au fost bune. branza de vaci era facuta in casa.)
:*
Happy ww:D
@Iustina Dorobantu din cauza modului de "impaturire". si eu am ramas uimita cand am descoperit reteta. voiam de mult briose si nu am forme. toate de cumparat sunt silicon sau teflon si eu nu vreau asa ceva..
:D
@Dani P. da, da! :D Si unele sunt chiar cu branza. Dar sunt diferite la gust de branzoiace (alta compozitie). Multumesc mult :).
@Spunsieu :D
timpul de pregatire al umpluturii e de aproximativ 15 minute (spalat, curatat, taiat mere, calit si lasat la racit). aluatul ia cam tot atat. din cantitatea care iese se fac doua tavi a cate 6/8 briose. dureaza cam 20-25 minute o tava.:D
daca iti fac cu ochiul incearca-le. chiar merita :)
Daca sunt cu branza, ma inscriu si eu pe lista de asteptare :) Arata foarte bine.
Sa ai o noapte linistita, Rux!
arata Yummy! <3 :D
@Elly W. am facut si cu branza :D. dar reteta este cu mere;).
Iti multumesc:D
@C.L.M. merci frumos:D
arata tare bine! sa va fie de bine (am sosit cu intarziere)
@piticidarvoinici multumim! Acum ma pregatesc sa fac inca un rand de briose cu mar - nu e prea tarziu, chiar daca doar virtual:)
Trimiteți un comentariu