luni, 17 februarie 2014

10.... si "de dragoste", cu inimioare.

Vineri, pe 14 februarie... s-au implinit 10 ani de cand s-a nascut ideea proiectului Copilarim. Este un proiect inimos, daca pot spune asa :). Desi, online el a aparut prin intermediul acestui blog doar de 4 ani (pe care ii sarbatorim in aprilie). Cum trece timpul!
Am atat de multe lucruri sa va povestesc! Nici nu stiu de ujnde sa incep :P. Pana una alta, vreau sa va zic ca doctorul inimos amigurumi a aparut in doua colaje chic marca Revista Atelierul, alaturi de alte creatii foarte frumoase realizate de colegele mele. Multumim :)!


 In ceea ce ma priveste ... sunt ok :)! Va multumesc tare mult pentru gandurile bune! In ultima perioada am avut parte de evenimente neprevazute... si am simtit nevoia sa ma retrag putin din online.
A trebuit sa las si grafica  in stand by  - dar am reusit sa mai lucrez cate ceva, sa fac si fotografii si am sa va povestesc despre concursuri, premii... si daruri faine despre care nu am reusit sa scriu pana acum. M-am inscris si la swap-ul de Martisor din Revista. Voi? :)
 
ps: credit poze Revista Atelierul - apropo, ati vazut noua fata a site-ului ?:)

10 comments :

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Imbratisari multe, dragele mele! Sunt alaturi de voi cu gandul si stiu ca veti trece cu bine si prin bune si prin mai putin bune, pentru ca sunteti niste invingatoare. La multi ani....sau sa zic "La multe stari de bine, de iubire"?

Anonim spunea... [Raspunde]

La cat mai multi ani acestui minunat proiect. Iar voua o imbratisare din inima si numai ganduri frumoase!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa multumim mult, draga Oana:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@vavaly Multumim mult Vali! Hugs back!!

Gianina spunea... [Raspunde]

La cat mai multi ani,asa cum ii vreti voi!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina multumim mult, sa fie ! :)

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ce ma bucur ca ai revenit si ca esti bineeeeee...Te imbratisez si superimbratisez draga mea si va felicit pentru minunatul vostru proiect.10 ani inseamna mult si ma bucur nespus pentru voi.Te pup Ruxiii

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet sunt sunt :)!! huuugs back si abia astept sa termin proiectul la care lucrez ca sa pot sa mai povestesc ce am mai facut:D
iti multumim mult!!
:*

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

Departe, dar totusi mereu aproape, sunt aici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Elena Stanescu imbratisari :*!!

Trimiteți un comentariu