vineri, 11 iulie 2014

Noaptea Alba @ Revista Atelierul


Buna dragi prieteni! In sfarsit am ajuns la "pupitru" sa va aduc alte vesti bune! Anul acesta va avea loc din nou Noaptea Alba a creatorilor si designerilor de produs  - un eveniment creat si organizat de Revista Atelierul. In acest an premiera consta in organizarea evenimentului in trei orase diferite: Bucuresti, Iasi si Cluj.
Mai jos aveti detalii despre eveniment si cum va puteti inscrie (daca sunteti creatori si designeri de produs):

Evenimentul vor avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie in Bucuresti si Iasi, si in prima jumatate a lunii octombrie in Cluj-Napoca, in zile de sambata, iar orele de desfasurare vor fi intre 17:00 – 04:00.

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National, este considerat un eveniment exclusivist pentru creatori, astfel incat ne-am propus sa cream un standard in domeniu. Nu este o competitie intre creatorii si designerii prezenti in cadrul evenimentului, ci este o comunitate bine inchegata a celor mai buni si a celor care pot deveni buni.

Daca iti doresti sa participi la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, te invitam sa completezi pana la data de 25 iulie 2014, ora 13:00 formularul de aici: www.revista-atelierul.ro/2014/06/18/noaptea-alba-a-creatorilor-si-designerilor-de-produs-editia-a-iii-a-inscriere-participanti

Te asteptam la editia a III-a a evenimentului Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs pentru o seara plina de creativitate si arta!
Join the event: aici
Mai multe detalii despre editiile trecute gasesti aici:

0 comments :

Trimiteți un comentariu