vineri, 15 februarie 2019

Edward Sanda feat. Ioana Ignat - Doar pe a ta


Buna :).
Nu-mi mai amintesc exact cand am dat (si in ce context) peste clipul acesta (si implicit, peste piesa). sa fi fost 2017... sau 2018. Am auzit-o la radio cu o zi inainte sa ma trezesc pe cap cu chestia aia ciudata ce m-a tinut in casa aproape o luna (lol). Cum am ajuns acasa de la "apa" [ apa de izvor] am si trecut-o in draft... dar toate draft-urile [sau ciornele, pe romaneste ] mele au inghetat ca si cum timpul s-ar fi oprit peste blog si peste tot.
Intre timp am reusit sa ajung si pe afara (poluarea nu ma prea ajuta - dar oamenii nu par sa o obsreva si continua cu a lor alegeri ca "merge si asa") doar asa cat sa imi dau seama ca aparent vine primavara. Dar suntem inca in februarie.
Despre piesa nu stiu sa va zic multe (dar daca va place si sunteti curiosi cautati si voi pe google), dar am aflat ca este si o continuare a colaborarii intre cei doi artisti (ceva ce mie, din cauza sound-ului si a predispozitiei mele de acum, mai pragmatice, imi suna un pic inspre ..genul ala de incepe cu "m", dar nu e rea, te face sa dansezi... granita subtire).
Mai bine sa urmarim impreuna piesa de azi, care are un clip superb (filmat foarte inspirat in locuri frumoase din tara noastra, cunoscuta candva ca fiind "un buchet de flori"):



Versuri (via):
Mai știi când spuneam că de dragul tău eu mor
Tu zâmbeai, nu sunai la 112
Adunam, scădeam inimi și-mi dădea
Că jumătatea mea lipsă e inima ta

Iubirea, pentru mine, era un sentiment complicat
Tu m-ai făcut să simt că fără ea aș fi complet dezechilibrat
Cine crede că dragostea trece prea ușor
N-a simțit niciodată ce înseamnă să-ți fie dor
Dintr-o mie de inimi trecute prin palma mea
Eu știu că tu știi că o vreau doar pe a ta

Uneori, mi se întâmplă să spun și ceva frumos
Și, femeie fiind tu, să înțelegi pe dos
Alteori mi se stinge lumina după un pahar
Și ai vrea să mă arunci, fără poza ta în buzunar

Descurcăreț din fire
Fără iubire aș fi un încurcat
Dar tu faci ce vrei din mine
Ieri, bărbat dur, azi delicat
Cine crede că dragostea trece prea ușor
N-a simțit niciodată ce înseamnă să-ți fie dor
Dintr-o mie de inimi trecute prin palma mea
Eu știu că tu știi că o vreau doar pe a ta

Dragostea-i un joc cinstit
Dar inima se fură, nu te supăra
Tu când vrei să fluieri, fluieră
Și-n palma ta a mea inimă va dansa

Cine crede că dragostea trece prea ușor
N-a simțit niciodată ce înseamnă să-ți fie dor
Dintr-o mie de inimi trecute prin palma mea
Eu știu că tu știi că o vreau doar pe a ta
Ei da... cam asta ar fi. :)
Ma retrag langa Kouki caruia i-a crescut deja destul de mult perisorul matasos (exact cum spune Diana este... ca niste fire de matase care tot s-ar incalci... lol). Chiar... oare ce perie speciala ar fi potrivita pentru un bichon bolognese (ca asta scrie la el in carnet ca e)? Si ... voi cu ce le taiati / piliti gherutele? Eu am de la Dodo un clestisor dar nu prea e potrivit pentru asta mic. Am inteles ca ar fi niste aparate care cumva pilesc fara durere.. Stiti ceva?

🌈💙💗💚💛💜🌈

  💕Cu ganduri bune catre provocarea muzicala, alaturi de Carmen!💕

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Nu stiu cine sunt acesti tineri. :) Ritmul imi place. Fata incearca s-o imite pe Indila.

Poluarea... Multi o simtim, dar... Exemplu: oamenii care locuiesc in apropierea unei fabrici de mobila reclama, si reclama, si reclama la agentia de mediu mirosul urat. Aia vin, masoara ce-or masura si ajung la concluzia ca totul se incadreaza in limitele admise. Ce s ale mai facem? :(

Pufosul de matase! :) Nu te pot ajuta cu idei de periat pentru ca noi am avut mereu caini cu par scurt (asa a fost sa fie, nu am ales special), usor de periat, iar gherutele se toceau (se tocesc) :) in mod natural mergand pe asfalt.
Sa-i dai, te rog, un pupic, si din partea mea. <3

Iti doresc sa ai un weekend frumos! Pupici cu drag! <3

P.S. De cand am citit temele pentru Provocari ma tot gandesc ce sa fac! :) Am avut cateva incercari dar... nunu! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana nici eu nu stiu - sunt total pe langa la acest capitol, doar ce mai prind din cand in cand si imi place (ceea ce se intampla rar... haha).

Sunt chiar curioasa daca cei de la mediu chiar iau masuri... :).

Da... am auzit si eu ca se tocesc.. problema mea e gheruta aceea a cincea din la labutele din fata... hm... Daca la Do imi era greu sa o aranjez, Kouki care e asamicut si finut chiar ma tine in sah... dar sper sa gasesc o solutie cat de curand :P.

Iti multumesc mult - in weekend sper sa ies si eu putin la plimbare. De duminica nu am mai iesit.... In fine.

Si eu iti doresc inspiratie :D. Si mie de altfel imi doresc ... sa pot sa lucrez ceva. Am tot citit dar mi-e dor sa si mesteresc cate ceva :D.
Pupici cu drag :)

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Nu puteam să trec prea ușor pe langa această piesă muzicală care am ascultat-o de zeci de ori chiar fără voia mea, autobuz, microbuz,taxi, radiou etc.. pentru mine e ca o eclipsă, unde a aliniat toate trei condițiile ca mie să-mi placă + că de fiecare dată când văd videoclipul mi-aduc aminte de ioana, locomotiva pe aburi, așa o cheamă, de pe vaser din vişeul de sus jud Maramureș unde am fost acum 3 ani, o zonă impresionantă, doar că partea proastă este că romsilva îi cam face curte pentru a o vinde strainilor, este vorba despre pădurea seculară din zona aia, unică în Europa pentru dimensiunea arborilor de conifere..
Despre poluare ce să zic, s-ar putea face multe, dar nu se vrea, ai noștri dregători sunt preocupați de alte și alte probleme, mai putin interesul național..
O variantă este, ști tu, o casă la țară..Hai că nu vreau să-ţi fac poftă, sau din când in când o evadare din oraș pe lângă o pădure, Seară Plăcută și fara noxe !!!

coco spunea... [Raspunde]

exact de o palarie ca aia am si eu nevoie, mi-a cazut ochii pe ea :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rof Power Brickets oh... sper sa nu fie asa. :( Dar oare mai sunt ale noastre? Padurile.. pamanturile... :) S-a cam vandut tot. Mai pentru o masina smechera, pentru tv si niste toale de firme..

La Covasna era planul inclinat. Dupa o furtuna oribila s-a distrus tot. ma gandesc ca turistic vorbind se puteau face multe... Asa ma bucur ca am putut merge pe planul inclinat.. ca am vazut trenuletul...

Din seria "ce-am avut si ce am pierdut" ... haha.
Vezi tu.. ma bucur enorm ca am putut trai si vremuri faine, ca sa pot face diferenta. As da oricand plasticaraia si falsitatea ce ma inconjoara pe un picnic langa rau.. care rau... rau de peturi.. pe ce sa pui patura... pe deseuri (becuri, baterii si alte mizerii aruncate?).

E frumos clipul. Chiar frumos. Si piesa e ok. Nu stiu de ce e asa greu sa pretuim natura si sa respectam locul in care traim. Trend-urile vin si trec... dar ce ramane spune totul despre cei care au trait doar... in si pentru trend-uri.

multumim pentru urare:)! la fel!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco oh da :D. E faina si perfecta pentru la vara. Apropo... imi amintesc si acum cand am fost prin anii 90. cand inca la targuri vedeai artizanat romanesc neaos, in cetatea Fagarasului.... Vai ce palarii faine aveau!!! <3
Tu sigur vei descoperi multe astfel de locuri cu traditie inca... si abia astept sa ne povestesti si noua pe unde, cand ... ce.. cum :P.
Pupici!

Trimiteți un comentariu