duminică, 12 aprilie 2020

10 ani si... o "Floare". Dodo.

Oare ma mai descurc... dupa atata pauza?? 
Lol...
Dupa vreo ora iata si un articol aniversar... am implinit zece ani de cand am publicat prima data ceva pe blog: Lebede. Zece ani. :)
Siiii mi-am facut azi cadou un moment pentru mine si blog. La multi ani! Azi sunt Floriile. :). Si zece ani de la primul articol de pe blog.
M-am gandit sa impart cu voi ceva, o bucurie. Nu am mai vorbit de atata timp ... adica scris. Cred ca v-am zis ca sunt acasa de pe 1 martie. Va intrebati poate ce ma retine sa scriu pe blog. Oh well.. de unde sa incep :))). Dar mai bine sa trec la bucurie.
 Ea este Dodo. Asa o cheama. Face parte dintr-o serie de papusele articulate, micute, pe care le-am descoperit acum ceva vreme, in acelasi magazin din care imi luasem Blythe-uri. Multa vreme am stat pur si simplu si m-am uitat la aceste papusele (in primul rand ca imi erau inaccesibile ca pret)... nu stiam ce sa zic. Aveam trei modele (difera expresia fetei) care imi placeau. Ea era singura care radea cu toata fiinta. O floarea soarelui.


Cred ca anul trecut mi-am luat-o (de cand cu statul in casa si izolatul parca nici nu mai stiu pe ce lume sunt ... haha). Dar abia acum in ianuarie a ajuns la mine. Cate s-au schimbat de atunci.... 
Pentru ca Dodo scria in magazin, asa ii ramane numele. Nici ca se poate mai bine, nu? :))

Pozele nu sunt cele mai reusite, dar sper sa va placa si sa va aduca asa, un pic de bucurie si voua! Mie mi se pare tare simpatica!

Va imbratisez! Nu fac promisiuni, pentru ca nu stiu daca o sa pot sa le onorez - eu am scris pana acum in minte o gramada de articole... si am facut nu stiu cate filmari - apropo, filmuletele exista in continuare pe youtube, dar le-am facut private... Cu nebunia lor de schimbare, care intre noi fie vorba numai pentru copii nu e buna, am zis ca mai bine le las asa o vreme si vom mai vedea.

Sper sa reusesc sa mai ajung pe aici cat mai curand!!
Fiti sanatosi si voisi :)!!


10 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ce surpriza faina! :) Ma bucur sa te revad!
Imi place mult de tot Dodo! <3 In prima poza se vede bine cat e de vesela! Are ochi rotunzi, ca Dodo pufosul si Kouki pufosul!
Te imbratisez si eu! Sanatate iti doresc, si zile linistite! (s-a mai diminuat poluarea atmosferei la voi? la noi da)
Sa fiti bine toti! Pupici cu drag! <3 Si pentru Kouki, se subintelege! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :*
da e foarte simpatica mititica. Are magneti in picioruse... :)).
Kouki pufosul abia asteapta sa putem iesi.. Momentan nu putem si pt ca se spala mai abitir ca oricand cu niste chestii pe hol de nu poti nici deschide usa (in fine, poate unora le place euforia de clor plus "parfum floral). Ca teoretic am a avea voie pana in spatele blocului... dar cum si el e destul de alergic, prefer sa exersam starea de urgenta ... in casa.

Nu prea s-a diminuat. Vad in continuare smog la greu din pacate. Seara inca miroase a ars... (simt pe la geamul de la bucatarie). Dar e mult mai... aerisit - asa cam ca in zilele de duminica in timpul saptamanii - vad ca s-au cam relaxat saptamana asta (de unde si cresterea de cazuri si la noi in arges... sa vedem in doua saptamani ce va fi... )

Puuuuuuuupici cu mare drag. <3

Diana spunea... [Raspunde]

M-am intors pentru ca am uitat ceva! :)
Am uitat sa-ti urez la multi ani de blog! :) La multi-multi ani! <3

Imi pierd tot mai multe tigle de pe casa! Azi (ieri!) voiam sa compun o urare de Craciun!! In loc de Florii am zis la greu Craciun! :)

In bloc la noi n-au venit, inca, cu stropitul, si nici nu avem vecini sariti de pe fix sa stropeasca ei, dar... nu-i tarziu sa vina "cosmonautii". Sper ca nu!!

Intr-o noapte, chiar dupa o ploaie - inainte de arestul al domiciliu - am iesit cu Miki si aerul mirosea a curat! Asa cum mirosea dupa ploaie cand eram copil! A fost o senzatie extra, dar si de mare mirare! Aproape ca uitasem acel parfum al aerului, din oras, dupa ploaie!
Pupici! <3

Dragul de Kouki!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

La multi ani Copilarim :)))) <3

Suzana spunea... [Raspunde]

O papusica vesela! Ce bine! Si banuiesc ca ti-a placut coincidenta numelui!
Buna Rux! Sper ca totul este bine la voi!Cam naspa cu acele 'dezinfectante' insuportabile. Imi pare bine ca te mai 'aud'. Spor la tot ceea ce faci, chiar daca optiunile sunt un pic diminuate.
Rezistam noi cumva!
Pupici si numai bine! <3

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Eheeei Rux: La Mulți Ani în primul, ție, și blogului.!!!
WoooW 10 ani de blog 🤗❤️💐
Îți doresc multă sănătate și numai bucurii să mai poți scrie și să duci mai departe această pagină încărcată de frumos și amintiri dragi. 🤗

Ps. Păpușica Dodo, frumos nume iai dat 😉, cât despre zâmbetul fermecător, doar privind-o te binedispune🤗
Multe salutări din partea mea și numai bucurii !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Multumeeeeesc :*!!!!
Haha - mi se intampla uneori sa cant colinde de Paste si cantecul de Paste de Craciun... shhh
Trimitem imbratisari!! Profit ca parca e mai liber zilele astea asa ca l-am lasat pe K pe patuc cu geamul deschis -- sa vezi bucurie :)
Pupici!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela Gh Multumiiiiiiiiim!!! Muuah!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana asa-i? <3
Si mie mi-a placut mult din acelasi motiv. Ma gandeam la tine cand am facut poza. :). Ca e vesela ;)).
Ne descurcam .... sper sa raspunda domnii cu faina pentru ca... nu prea mai am :)))).
Imbratisari cu drag :*! Rezistam da <3!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof multumim muult!
De fapt asa scria cand am cumparat-o. :)
Am zis ca trebuie sa fie o potrivire deloc intamplatoare. :)

Trimiteți un comentariu