luni, 21 septembrie 2020

Curaj

 

Buna!!!

Mi-am facut curaj si am deschis in sfarsit blogger-ul. Totul e nou aici.. e ca si cand m-as reintoarce la scoala dupa un an. Sau cum era pe vremuri ca acum... hehe. E chiar frumos cum au schimbat - auzisem ca nu ar fi, dar de pe laptop se vede ok. 

Mi-am propus ca din octombrie sa ne vedem mai des. Sper... sper de data asta sa reusesc sa ma tin de cuvant, nu de alta, dar vreau sa ies de sub semnul "rabdarii dusa la extrem" si a faptului ca nu am putut sa ma tin de promisiuni si sa fac ce imi propusesem. Incet, dar sigur. Primul pas l-am facut acum. Al doilea va fi sa ma inscriu in competitia SuperBlog - mi-e dor sa scriu, am vazut ca sunt multe lucruri noi - asa mai aflam si noi, una alta (poate ca voi deja le stiti, dar eu am fost cam deconectata de la tot asa ca sigur voi afla noutati).

Acum ca a venit toamna sper sa pot sa imi recuperez si eu putin din timpul pentru mine. Sa pun in ordine lucrurile si sa scap de cutii reorganizandu-mi (in sfarsit) lucrurile.

Ok... am inceput bine - tocmai s-a restartat laptopul 😅. Asa ca voi incheia pe moment si ... sper sa va scriu cat de curand. 

Inca ceva... Nu stiu ce sa fac.. sa pastrez grafica asta, sa incerc sa fac altceva ... ma gandesc ca dupa ce ma inscriu la SuperBlog nu mai pot schimba cat dureaza

Vom vedea... Momentan sa incerc sa mai sterg cate ceva de pe laptop nu de alta dar ... cam asa sta situatia :


Si asta dupa ce am sters cate ceva, pentru ca mai devreme era rosu si C-ul. 😅

Pe curand! (ce dor mi-a fost sa scriu aceste doua cuvinte)

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ia un hard extern si salveaza! :)
Bine te mai reaud, draga Rux! Te reorganizezi tu, cumva. Nu te tot gandi la asta. 'Just do it'! :)
Pupici si multa imaginatie la tot! Sper ca sunteti bine!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana luat :D. De aia am inceput sa mai si sterg (am de fapt mai multe carduri si va trebui sa iau si cd-urile / dvdurile la mana candva in curand ---- acolo am nevoie de mult curaj... hahaha).
Multumesc mult ! Si eu ma bucur - ma simt mult mai bine, acum ca am scris. Ne straduim sa fim!
Imbratisari cu drag :*

Diana spunea... [Raspunde]

Ce dor mi-a fost de tine! Ma bucur sa te revad! ❤️
Vreo doua luni si eu am fost deconectata - involuntar (din cauza de PC) dar m-am adaptat repede fara online.
Ohoooo! Ori maresti memoria ori... stergi in continuare. 😊
Pentru mine e ok cum arata blogul tau = imi place. Oricum, ma adaptez repede schimbarilor - daca m-am adaptat la noua interfata Blogger! Mi se pare ca un fel de scarpinat "peste cap" dar... asta e. Nasol, la mine, e faptul ca nu mai pot accesa toate etichetele, sa pot alege postari anume pe care le vreau si sa pot sterge si/sau adauga etichete.

Doar ce-am citit ca vei concura la Superblog si... m-am simtit epuizata! :)) Iti urez succes! Si inspiratie!
Imbratisari cu drag! ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si mie :*! <3
Eu am avut conexiune dar efectiv nu mai reuseam sa ... fac nimic. Si acum mi se pare ica ireal ca am scris pe blog - nu ma descuraja ca si asa inca nu stiu ce voi face si cum :))). Dar trebuie sa mai ies si eu cumva "in lume" - si cred ca SB e o alternativa :)))).
Inca nu m-am lovit de prea multe lucruri la blogger - bine daca nu pun la socoteala ca nu imi dadeam seama de unde sa schimb prin html fata blogului :))))))). Dar am rezolvat din fericire rapid..
Trebuie sa mai sterg. Oricum se simte ca am mai golit C-ul... chiar se simte. Ma si sperie viteza pe care a luat-o :))).
Pupici cu drag !!! Si pe curaaand :D

Suzana spunea... [Raspunde]

Incepand cu aceasta luna gazduiesc citatele favorite. Daca ai timp sa revii, te asteptam cu placere.
Pupicei, draga Rux! Spor la tot!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumesc mult <3! Eu tot sper sa pot sa imi reiau activitatea pe blog. Nu am apucat inca sa fac nici inscrierea la SB :)).
Acum incerc sa profit de un moment de respiro... sa fac rapid articolul acela.
Pupici cu drag :)!

Trimiteți un comentariu