vineri, 24 august 2012

Despre Copilarim, amigurumi si pravalia mea de vis.. pe CDB

Citeste interviul pe CDB
Buna:)

Pe 22 august, ca sa imi faca ziua si mai frumoasa, ca tot implineam si 5 luni acolo, am mai primit un cadou:D. Am vrut sa scriu atunci dar stiti voi... ma apropi de 1500 de articole si am facut eu un calcul cum ca... pe 31 ar pica exact al 1500-lea;))... Ok, dar sa las deoparte calculele si planificarile si sa revin la ...interviul publicat pe CDB (Clubul Designerilor de Bijuterii).

Sincera sa fiu de cand am descoperit aceasta comunitate mi s-a lipit de suflet! Cred ca cei care ma citesc mai de mult timp stiu acest lucru:). Si ... simt ca acolo lucrul manual este apreciat la adevarata lui valuare, mai mult ca oricand. Si, desi in ultima perioada abia am reusit sa mai citesc prin forum si sa urmaresc concursurile (ba chiar si sa bifez unul sau doua, nici nu mai stiu), urmaresc pe facebook toate noutatile.

Da.. trag de timp, stiu. :).. "Aveti putintica rabdare" ... Ajungem si la subiect. Acum cateva zile mi-a scris Cristina in legatura cu un articol. Nu am banuit ca va fi chiar interviu - va dati seama cand l-am citit ca mi-a tresarit inima de bucurie. Da, poate pentru unii oameni aceste lucruri sunt nesemnificative, insa pentru mine conteaza foarte mult, pentru ca stiu ca vin din suflet si mi-e drag. 

Am vorbit putin despre Copilarim - adica acest proiect drag mie pe care incerc sa il insufletesc zi de zi cu un gand, o creatie sau o poveste pe care le impart cu voi. Proiectul caruia i-au luat vreo 7 ani sa scoata capusorul in lume si pe care, alaturi de Rha (da, da sora mea:P) il scriu din 2010, cu drag.

Amigurumi este oarecum "trade mark-ul" meu :)). Se poate spune asa? Hmm as zice ca da. Imi place lucrul manual in general si daca ma intrebati acum 10 ani sa zicem, intre andrele si croseta alegeam cu siguranta prima varianta (hai ca pe asta nu cred ca o stiati:P). Insa inca din vara lui 2010 cand Rha a avut inspiratia (fericita) sa cumperete cateva surubite de bumbac subtire colorat... am realizat ca eu si croseta sunt de fapt prietene foarte bune! Asa ca am vorbit despre amigurumi in interviu, dar asta nu inseamna ca celelalte lucrari nu-mi sunt dragi, sau ca (hai sa folosesc un termen drag surioarei mele), alte "tehnici" imi sunt mai putin dragi :). Nu, nu fac discriminari!

In final am vorbit putin despre un vis de pravalie virtuala in care am reusit sa aduc cateva dintre creatii - asa cum ziceam ca punct de pornire, pentru ca intentionez sa lucrez in general pe comanda :). Si sper sa reusesc sa mai adaug cateva lucrusoare cat de curand (daca aveti sugestii si v-ar placea sa regasiti ceva in pravalie dati-mi de stire aici sau pe mail - nu va obliga cu absolut nimic, dar ma ajuta foarte mult sa aflu ce anume s-ar dori:P).

Eii chiar imi era dor sa va scriu asa muuuuult;P. Ne vedem maine la un nou episod animat! Si, da, ii multumesc din nou Cristinei :)!

2 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Felicitari!
In "pravalie" n-am vazut pinguinii,hi,hi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina:) Merci draga mea!
Voi face pinguini si pentru pravalie dar micuti - ca pantera roz:P.
sau cel putin asa am in plan:)
Noi sa fim sanatosi.

Trimiteți un comentariu