joi, 23 august 2012

Revista COMICS nr. 11 (august 2012)

Servus!!

Eh... eh? Cu cine seamana domnul din imaginea din stanga? Cine stie, cine stie? Trebuie sa va spun ca era cat pe ce sa ratez lansarea (eu oricum nu am cum ajunge, pentru ca... nu am cum:((( ) care este pe 25.  I-am si spus ieri, intr-un schimb de mailuri lui Octav  ca puteam sa jur ca abia saptamana cealalta e 25, da stiu ieri eram in 22... Ce ti-e si cu timpul acesta... Poate e doar de la faptul ca deja mai e foarte putin si gata vara... si nu stiu, dar, desi abia astept toamna, parca s-au trezit acele amintiri din vacantele de vara cand trebuia sa inceapa scoala:).Totul era minunat pana cand venea vorba de temele de vacanta - nu stiu cum se intampla ca, desi eu imi calculam cu strictete ce si cand am de facut, ma trezeam ca nu-mi ajunge timpul:)). Asa si acum.

Dar sa revenim. Numarul acesta este SUPERB!! Absolut superb:D!! Sunt tare geloasa pe cei care vor ajunge la lansare!! Este foarte, foarte frumos si muncit (nu ca celelalalte nu ar fi!). Da, clar este numarul meu preferat al Revistei Comics!

Inainte sa va las sa va bucurati de revista vreau sa mentionez cateva lucruri importante despre ea:). In primul rand lansarea numarului 11 al revistei,va avea loc sambata 25 august ora 19:30 la Galeria Saint Ink din centrul istoric (str. Doamnei nr.3), Bucuresti. Daca aveti drum prin capitala, sau locuiti acolo este un prilej sa va bucurati de grafica de calitate - merita!! Tot atunci are loc si o expozitie si nu, nu e tot!!De la ora 16:00 va avea loc un atelier de benzi desenate iar de la ora 18:00 un atelier de animatie, detalii pe blog


Revista poate fi citita integral pe site-ul revistei - iar codul pentru embed il puteti lua de aici. Si astfel puteti prelua si voi pe blog / site revista la fel cum am facut si eu. Sa se bucure cat mai multa lume de ea:). Bineinteles puteti opta si pentru varianta tiparita pe care o puteti comanda de aici (unde gasiti si alte romane grafice si reviste de benzi desenate tiparite).
Si inainte sa ma retrag si sa va lasa sa cititi in liniste revista voi  da "copy/paste" la doua fragmente din comunicatul oficial pentru ca sunt importante si restul informatiilor le gasiti sintetizate mai sus:

Revista COMICS nr. 11 aduce un tribut in benzi desenate unui personaj din vremuri apuse dar nu uitate. Indragitul Margelatu, interpretat pe marele ecran de inegalabilul Florin Piersic, prinde pentru prima data viata sub forma de benzi desenate, intr-un episod inspirat din filmul "Drumul Oaselor".
Autorii care au contribuit la realizarea acestei editii sunt: Andrei Puica, Alin Ivan, Cristina Pecherle, Cristinel Zaharie, Costel BD, Costin Patru si Virgil SusneaIonut Popescu, Maria Surducan, Mihai Ionescu, Neli Morut, Octav Ungureanu, Raludra si Diana Sabau, Tiberiu Capsali, Valentin Sava, Xenia Pamfil, 2EFS si pentru prima data Revista COMICS publica in paginile ei si 2 autori straini, e vorba de fratii Emilian si Stanimir Valev din Bulgaria.
Editie sprijinita de "Harap Alb continua..." si Tic Tac.

0 comments :

Trimiteți un comentariu