marți, 1 aprilie 2014

1 aprilie - sarbatorim!

 Buna!!!

Azi sarbatorim 4 ani de Revista Atelierul. De vreo 2 deja...(wow nu imi vine sa cred cum trece timpul) sunt si eu o mica rotita in acesta proiect minunat. Si ma bucur mult:).
In prima poza sunt alaturi de numarul "Back to School" - in acel numar apare una dintre banderolele mele crosetate (cea cu fluturas) - a fost un motiv de mare bucurie :P. In cea de-a doua poza este Zana Padurii - ileana Cosanzeana; papusica pe care am crosetat-o special pentru a face un tutorial in Revista.

Bun venit Aprilie ;) - luna aceasta si Copilarim face 4 ani de online:)! Sa fie o luna frumoasa, cu flori si soare si bucurii si multa sanatate si... TIMP pentru noi:)!

6 comments :

AA spunea... [Raspunde]

La multi ani si tie, si revistei si blogului. Mult spor si inspiratie pe mai departe! Imi place la nebunie gradina ta de apartament!!!! :)))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru iti multumesc tare mult draga mea, sa fie!!
Si eu o iubesc - e "mica evadare". Imi imaginez numai cat de minunat e la tine - o oaza <3!! :)

AA spunea... [Raspunde]

Pana acum nu a fost prea minunat, poate de-acum incolo :) Lucram la fatada casei, in sfarsit, dupa 3 ani...Gradinita o facem in paralel cu fatada. Am pus hamei, sa-mi fac gard viu, pana la vara sper sa creasca mare si voinic :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru oooo aveti de lucru:D. sa aveti mult spor :)!

Evident... la o scara muuult redusa, imi aminteste de momentul cand am inceput eu sa imi aranjez in balcon, am varuit... am aranjat florile - pentru prima data :D. De atunci am tot aranjat gradinite:). Imi sunt tare dragi si incerc sa tin florile cat mai mult langa mine:).

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ce frumoasa eesti.Te imbratisez!La multi ani Rev Atelierul!!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet * blushing *
si eu te imbratisez :D !!!

Trimiteți un comentariu