vineri, 4 aprilie 2014

Bratara personalizata - Bana Design

In luna martie, cu cateva zile inainte de ziua mea, s-a sarbatorit Cristina - Bana Designs. Cristina este fondatoarea CDB si in colaborare cu clubul a realizat cu ocazia zilei ei de nastere 3 giveaway-uri foooarte faine - premiul fiind o bratara cu nume, personalizata, evident.


Lucky me - am castigat o bratara:D. Si trebuie sa recunosc ca arata fooooarte bine!! Pentru ca stiam ca Rha imi face cel mai fain cadou - adica e cu mine de ziua mea, am zis sa ii fac si eu un dar - cu ajutorul Cristinei si ... am ales ca bratara sa aiba numele ei :D. Succes total!!
 

Nu am apucat sa ii fac si "poza la purtator" - dar cand mai vine si vremea ne permite tinute lejere care sa puna in evidenta bratara - ne vom revansa!
Si... pentru ca a fost ziua mea si Cristina este atat de atenta si draguta (mereu) am primit si eu un dar - un R al meu !! :D Multumesc tare mult! Inca nu m-am hotarat daca o sa il port ca pandantiv, sau il voi atasa unui proiect :).
Daca va plac astfel de bijuterii cu numele vostru "scris" din sarma placata cu argint vizitati magazinul Cristinei, de pe CDB: BanaDesigns

4 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Bratara insasi este superba..iar gestul tau este extraordinar.Cat de frumos...tipic tie :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet :D

ghemulet spunea... [Raspunde]

Paste Fericit alaturi de toti cei dragi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet Paste Fericit draga mea!!! :*

Trimiteți un comentariu