joi, 3 aprilie 2014

"Colectia Iepurasilor"

Buna!!
Nu stiu cum trece timpul ... serios! Acum o saptamana Dodo al nostru urma sa fie operat. Joi seara au fost cele mai lungi ore.. in timp ce asteptam sa se trezeasca. Mi s-a parut o vesnicie. De atunci il tot veghez... :D Stiti si voi cand se vindeca pielea ne vine sa ne scarpinam. Si marti mi-a facut figura. Asa ca trebuie sa fiu vigilenta.
Nu am apucat sa va povestesc despre colectia speciala pe care am propus-o pe Provocari Verzi: Colectia "Iepurasi". M-am gandit alaturi de Oana si am ajuns la concluzia ca ar fi dragut sa facem iepurasi, in functie de timpul disponibil, desigur. Nu mai este mult pana la Paste - asa ca in cazul in care va place un urecheat amigurumi sau cusut, intrati pe pagina colectiei (link aici) si vedeti despre ce e vorba. 
Si pentru ca a venit vorba de iepurasi... chiar azi am incercat un model cusut. Am vazut eu unul simpatic facut din plus, dar neavand material adecvat am incercat sa modific putin modelul sa vad cum iese din altceva. Maine mi-ar placea sa mai incerc o varianta... sa vedem cum iese:D. Si apoi va povestesc si despre ei aici, pe blog!

2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Sti ca posed si eu un asa exemplar de la tine?il pastrez cu mare drag.Multumesc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet da, da!!! :D
si eu am iepuras care imi zambeste de printre floricele in fiecare zi:P - de la tine ;)).

<3

cu drag!!

Trimiteți un comentariu