joi, 30 iunie 2016

Album Foto de Bucurie


Buna :) !
Cred ca v-am mai povestit cat de mult imi place sa lucrez albume foto si / sau agende de la zero - mai ales modelul acesta, cu o cusatura japoneza :D. Mi se pare delicat si dragalas.

Mi-a placut foarte mult sa combin hartia imprimata cu colile de hartie cartonata din interior (asortate si stampilate). Ideea a fost de mini-album (in care sa fie puse poze in format mic si foarte mic, eventual personalizate. Ceva dragalas si vesel (si duuuulce :P).




Si bineinteles, realizat cu multa iubire. Hihi - de unde floricele si inimioarele din interior. Sper ca se va umple de amintiri magice (se poate folosi pana la urma si ca o mica agenda, combinata cu album foto).


 

Am folosit si o panglicuta de satin, asortata. Elementele finale au fost strasurile lipite pe panglicuta. Imi place tare mult - am primit un set cu mai multe dimensiuni, de la Ralu si le folosesc cu drag de fiecare data.





Nu mergea sa realizez (sau cel putin nu am avut la indemana o coala de hartie suficient de mare pentru a face asa cea) un plic origami pentru album, asa ca l-am ambalat in hartie colorata, dupa cum se vede mai sus. :P
Si albumul foto va calatori catre: 
Ne vedem luna viitoare, pe 11, pentru o noua colectie de bucurii - de data aceasta, bucurii de iulie.

0 comments :

Trimiteți un comentariu