miercuri, 22 iunie 2016

Bucurii de iunie

Buna!!
Pentru ca imi place sa impart bucurie (atat cat pot, dar din toata inima) am lansat o noua provocare - lunara: Bucurii de peste an.
Iata ce aveti de facut pentru a participa! Scrieti despre bucuriile pe care le faceti cuiva drag, sau chiar voua, in luna iunie (puteti alege daca vreti sa realizati un singur articol pentru toate bucuriile, sau mai multe articole - pentru fiecare bucurie cate unul).

Le inscrieti in colectia de mai jos, iar la finalul lunii broscuta  va alege un castigator care va primi in dar o bucurie pregatita cu drag de mine. In iunie  - un mini album foto, pentru amintiri de vacanta.
Despre ce fel de bucurii sa scrieti, va intrebati poate? Hmm de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
Va puteti inscrie in perioada: 22 - 30 iunie 2016 (11:55)


Asteptam cu entuziasm sa vedem cum arata bucuriile lunii iunie!!
*Premiul nu este cel din imaginea folosita la inceputul concursului. El va fi realizat pe parcursul lunii iunie si il veti putea vedea pe 30, cand vom anunta castigatorul.
Mi-am propus sa ma inspir din diferite creatii prezentate pe blog de-a lungul timpului, dar fiecare premiu va fi unicat, special creat pentru Bucuriile de peste an.
Important: Expedierea bucuriilor castigate in perioada ianuarie - iunie (inclusiv) se va realiza in decursul iulie. Va multumesc pentru intelege :)!!

2 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Ati inchis colectia mai repede?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina nup, s-a inchis automat :). avantajul inlinkz-ului este ca il pot programa si stau apoi linistita. Tot ce trebuie sa fac este, in cazul in care sunt premii, sa dau accept pe mailul in care sunt anuntata care sunt castigatorii. :)

ps: doar ca vezi ca in iunie am inceput de pe 22 si s-a incheiat pe 30 la 11:55, nu la 23:55, cum scrie de fapt si in text ! in iulie vreau sa revin la varianta cunoscuta 11-30 pana la 23:55! :)

Trimiteți un comentariu