miercuri, 31 august 2016

Semnul de carte de Bucurie




Buna :)
Astazi este timpul sa ne intalnim cu semnul de carte de bucurie. Si l-am pozat pe o bucurie, desigur. Abia astept sa vina iarna - special pentru acel anotimp mi-am programat cartea de mai sus. Ahhhh, abia astept. 
Pana atunci am folosit-o ca "model" pentru semnisorul de carte.


Semnul de carte este tot cu modelul fetita - despre care am mai scris - gasiti informatii in celelalte articole cu semne de carte brodate. Doar caaaaa - am lucrat pe un fel de etamina ce imi seamna mai degraba a panza pentru goblen. Am (aproape) toate materialele puse frumos in cutii si singura la care am avut acces este panzuca aceasta primita in dar de la draga mea Alexutza (Ghemuletul Incalcit) de la care am adoptat si modelul fetitei.

De data aceasta am folosit pentru codita semnului tot fetru, nu panglica - mi s-a parut mai potrivit asa.Am dublat pe spate partea de sus, pentru mai multa siguranta.





Pentru decorare am folosit margelute de nisip albe (rotunde) si bluemarin sidefate (tubulare). Plus un semiluna cu stea din cupru. tare mult imi place ;)).



Are un detaliu si in par - dar nu reuseam defel sa prind un cadru clar. O sa vedeti unul dintre motive in poza urmatoare (da, dimensiunea). Si nu aveam nici celalalt obiectiv la indemna. lol.


Mini papusica semn de carte a fost o evadare minunata in caldura verii. Ma bucur mult ca am avut ocazia sa o lucrez si sper sa aduca multa... ce altceva decat bucurie!!


Si semnul de carte va calatori catre:

Ne vedem luna viitoare, pe 11, pentru o noua colectie de bucurii - de data aceasta, bucurii de septembrie.





0 comments :

Trimiteți un comentariu