joi, 7 septembrie 2017

Dodo & Rux si pe tricou

Buna :)
Astazi trebuia sa sarbatorim 15 ani. V-am mai povestit, dar pentru cei care nu stiu si sunt curiosi, am stabilit ca 7 septembrie sa fiu "ziua de nastere" pentru ca Dodo avea deja 2 luni si jumatate (aproximativ) cand a intrat in viata noastra pe 21 noiembrie 2002.
Voiam sa inaugurez pagina dedicata lui (care sta in draft cam de prin 2012, asa) dar nu am reusit inca sa refac toate articolele si am doar o lista provizorie. Asadar am amanat pe noiembrie pagina si astazi va arat cateva poze din 2015, de la prima mea (a noastra lol) participare la SuperBlog
Una dintre probe era despre tricouri personalizate si am avut ocazia sa vorbesc foarte la subiect despre chiar tricoul meu personalizat.

 

Atunci am facut mai multe fotografii cu somnorosul din dotare, pentru a ilustra articolul participant in concurs. Cred ca a fost unul dintre cele mai faine premii castigate si una dintre cele mai dragute experiente. 
Faza e ca am pus asa de bine tricoul ca nu il mai gasesc. Am rascolit aproape camera cand l-am cautat in iunie, voiam sa il port cand l-am condus pe Dodo. Dar nu a fost cu chip sa il gasesc (si nu, nu sunt dezordonata... doar ca efectiv nu imi amintesc unde l-am pus si nu reusesc sa imi fac timp sa ma ocup de reorganizare - prea multe lucruri, prea putin timp si doar o eu.. hahaha).

 

Ma bucur ca azi, de ziua lui, sa impart cu voi poze dragi mie. Sunt si frumoase pentru ca, inevitabil, daca stric eu poza, o repara "zanul" :P. 
Sunt si foarte fericita pentru ca azi noapte (finally) a venit la mine in vis. Tare imi era dor de o imbratisare. Practic am primit cadoul eu :). Si... bucuriile se impartasesc - asa ca iata-ma!


Am vrut marti sa va povestesc despre premiile de la SuperBlog din primavara si sa va arat diploma (moment in care am constatat cu "stupefactie" ( 😱 ) ca nu gasesc pe nicaieri pozele cu premiul la o proba.. Sunt sigura ca am facut poza... dar nu le gasesc si pace buna. Perioada aceea din viata mea e foarte blurata (ca sa zic asa). Dar am gasit ceva-ceva, asa ca voi putea sa va povestesc in curand si despre acest subiect. Nici ieri nu a fost chip sa public nimic. Pentru ca..... rosii. Dap, fac suc de rosii si imi ocupa tot timpul si mai mult decat atat. 
Si acestea fiind scrise am plecat sa mai fac vreo 2-3 sticle caci iarna e lunga si pana cand or aparea la anu' rosiile de gradina sa ne-ajunga.

LMA Cel Iubit (caci am aflat ca asta inseamna numele tau), oriunde te-ai afla!! 💙💗💚💛💜

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

E frumos tricoul... :)
Acum am aflat despre Dodo... Suflete atat de mari in trupusoare atat de mici. :)
Mereu am avut pe langa noi astfel de suflete si mereu le-am simtit lipsa acut cand au plecat si ne-am spus ca nu mai vrem altul, dar mereu am avut altul. :)
Imi pare tare rau pentru Dodo, pentru pierderea ta, si te rog sa ma scuzi daca nu sunt tocmai potrivite aici aceste randuri (am lipsit cam mult). :(

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dianaiti multumesc din suflet pentru tot :)!!
Ma bucur tare mult sa ne recitim si "revedem" :*.
Ce bine ca exista sufletelele acestea - scot tot ce e mai bun din noi, asa-i? iubire pura.
Pupici!!

ghemulet spunea... [Raspunde]

Vai cat imi place noua poza din stanga..
Asa frumos si atat de bine te caracterizeaza...
Ma bucur sa il revad pe Dodo..oricum ar fi el va fi mereu prezent in viata acestui blog..
Dodo face parte din Copilarim...Rux si Dodo sunt de nedespartit..
Te imbratisez drag drag

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet si eu te imbratisez draga mea :*!!!
asa este - mititelul meu a fost, este si va fi mereu alaturi de mine :)
Ma bucur mult ca iti place poza - este interpretarea visului meu dintotdeauna - de a avea o casuta draguta - mereu am facut planuri si asa mult imi placea sa ma gandesc unde va avea, sub scari, in casa, un loc amenajat special (am vazut niste spatii sub scara asa frumos transformate !!) pentru el.
te pup!!

Laura spunea... [Raspunde]

Mititelul!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura C. chiar el <3!:)

Trimiteți un comentariu