luni, 4 septembrie 2017

Mokko si multe inimioare catre Dodo

Buna :)!
Stateam cuminte in draft, spune articolul, asteptand sa fiu publicat. Astazi a venit timpul sa va prezint un dar de suflet, inimos si frumos.
Candva la sfarsit de iunie, cu putin inainte de "atacul" la poze (pentru cine nu a aflat inca, motivul absentei multor imagini de pe blog este datorat noii politici photobucket - vor reveni pozele, doar ca este un proces de lunga durata avand in vedere volumul de munca din spatele unui blog cu peste 3000 de articole) am primit un dar minunat de la Raluca (MOKKO - atelier de meșteșugărit). Urmau sa ajunga cei trei muschetari acasa si voiam sa avem toti (sapte la numar) cate o inima de Dodo, realizata din brad natural, netratat chimic. Totul lucrat cu mainile si sufletul, ca o mangaiere.
Si "comanda" mea s-a transformat in dar. Am reusit totusi sa aduc si eu un strop de multumire inapoi, cu o mica donatie pentru o campanie superba la care Raluca a participat - swimathon. Imi pare rau ca nu am reusit mai mult, dar mai ales ca nu am putut sa ma mobilizez sa va scriu atunci despre eveniment, ca sa puteti sa va alaturati si voi, daca doriti. Totusi, cand vor mai avea loc astfel de evenimente, promit sa revin cu noutati.
Cuvintele sunt de prisos aici... Raluca (cu Doli a ei de pe norisor) ne-a trimis raze de soare sa ne lumineze si incalzeasca si aduca un zambet. Multumesc-ul meu este o imbratisare stransa si, dupa cum spuneam... cuvintele nu pot exprima nici macar un strop din ce a insemnat acest episod din viata noastra.




Daca va doriti si voi o inimioara magica, pentru ca sunt chiar magice (si eu stiam lucrul acesta inca de cand am participat la Swap-ul de Martisor), treceti pe la Mokko! Acolo unde minunea se intampla!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu