luni, 6 martie 2017

Swap de primavara - Martisorul de la Mokko

Buna :) !!
Va povesteam la finalul lui ianuarie ca m-am inscris la Swap-ul de Primavara organizat de Revista Atelierul. Februarie a trecut ca vantul si ca gandul si iata-ne in luna lui Martisor.
Colega mea de swap a fost de aceasta data Oana, prin proiectul ei de suflet Mokko. Pachetelul de la ea a ajuns deja (probabil ca si al meu - dar abia miercuri voi afla sigur 😊). Am primit si am daruit inimi, din inima, cum altfel.


Felicitarea de la Oana e cu .. origami (si un strop de origami am trimis si eu hihi) si cu inima. :) Si cu ganduri bune! Multumesc :D.
Iar martisorul primit este o inima realizata din lemn de brad (natural 🌲, netratat, sigur ), vopsit cu un rosu netoxic (nici ca as fi putut visa ca s-ar putea intapla mai frumos, eu si intolerantele mele - ah, exista si lucruri de care sa te poti bucura in voie!) si cu un mesaj pe care l-am ales eu, dupa ce am tot "navigat" printre multe alternative.. M-a ajutat la ales Mica - pentru ca impreuna am inclinat balanta catre chiar prima mea alergere: Copilarim.
Si iata cum am "despachetat" frumusel, martisorul inimos:

Si apoi, l-am plimbat prin gradina (prima poza e mai mult ca sa va arat cat mai mult din orhideele inflorite de pe pervaz! Nu sunt toate - mai am asezate in inca doua locuri... si sincer, mi-ar placea de ziua mea sa imi cumpere parintii unele portocalii - are Ralu si ... sunt foarte frumusele :P. Dar vom vedea, mai e ceva pana atunci ( 16 zile 😂).



Draga Oana iti multumesc! Atat pentru gandurile bune, cat si pentru inimioara mea minunata!! 💗 O voi purta cu drag si iti doresc ca prin proiectul tau minunat, sa aduci multa, multa bucurie!
Iar voi, dragii mei, ca sa inchei povestea ca la carte, daca va doriti o inima de si din brad, slefuita manual, in care sa va purtati visele, gandurile si chiar un strop de inima afara, pe piept, dati o fuga pana pe taramul magic numit Mokko :).
Pe curand :)!

0 comments :

Trimiteți un comentariu